Diri: 3 puan cezası Es Es'e verilmedi!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Diri: 3 puan cezası Es Es'e verilmedi!
A
a

Eskişehirspor’a verilen -3 puan silme cezasının ardından Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri açıklamalarda bulundu.

Sütiş Eskişehir
Diri, Eskişehirspor’a verilen -3 puan cezasının, kulübe değil, bu şehrin seçilmişlerine, atanmışlarına, odalarına ve işadamlarına geldiğini vurguladı.

Ceza Es Es’e verilmedi
Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “-3 puan Eskişehirspor'umuzdan değil; bu eksi, milletvekili diye seçtiklerimiz ama milletinin derdini unutanlara, şehre hizmet için seçtiğimiz ama şehir halkının en büyük sorununu görmezden gelen belediyelerimize, kasalarında Eskişehir esnafının milyonları bulunan ama Eskişehirspor söz konusu olunca sus pus olan Ticaret Odasına geldi.

“Sanayi ve Esnaf odalarına..”
“Bu ceza hayatında Eskişehirspor a delikli kuruşu nasip olmayan, kasasındaki o kadar parayla Eskişehir'de bir dikili ağacı olmayan Sanayi Odasına, binlerce üyesi bulunan ama 100 tane kombine bile alamayan Esnaf Odalarına, Eskişehirsporumuzun bu günleri yaşanmasının baş sorumluları olan Mesut'a ve Halil'e ve iş adamıyım diye gezen ama adamlıktan nasibini almamış iş dünyasındakilere gelmiştir.”

“İyi niyeti kullanmayın”
“Ancak unutmayın; eğer yüreğinizin bir köşesinde azıcıkta olsa Eskişehirspor sevgisi varsa, Önümüzde birçok seçim var. Çok yakında Ticaret Odası-Sanayi Odası daha sonra belediyeler, sonra milletvekili seçimleri. Bu şehirde Eskişehirsporluyum diye övünen geçinen veya harbiden Eskişehirsporlu olan kim varsa, sandığa gittiğinde bu günleri unutursa kalbi kurusun. Futbolcu kardeşlerimizde fedakarlık yaparak buraya geldiler ama artık Sinan başkanın iyi niyetini kullanmasın.”

“Kendinize gelin”
“Geçmiş yönetimler gibi parasını ödeyeceğiz diye oyalamadı. Geldi ödedi. O da gidip borcu ödeyip sizlere yalan söyleyebilirdi. Ancak yapmadı. Sizler de haftalardır. Çok kötü performans sergileyerek 5 haftadır kaç tane 3 puandan ettiniz bizleri. Artık toparlanıp silkelenin ve sizler de kendinize gelin. Eğer bir şeyler yapmak için ayağa kalkmazsanız yarın çok geç olacak.”
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Selçuk Kaya 23 Eylül 2017 01:06

Ağzin bal yesin kardeşim.Agzina sağlık.

0 0 Cevap Yaz
SEFA SARIKAYA ESK 22 Eylül 2017 14:19

Takımı bu hale getireere söz yokmu murat bey.taşıma SUYLA DEGIRMEN DONMEZ.es es se gelir kaynaklari olmasi gerek. Belediyeker odalar valilik hepsi destek olucak .yani gayrumeykiller olmasi gerek.haklusinda.simdiye kadar nerdrydi bu es es sevdalilari.konyaya aydin macinda 30 bin kisi gitmistik. Nerde o cefakarlar simdi.Es Es Sin taeaftardan baska disttu yok bence.eski yonetimlerden de hesap sorulsun bence.bu takimi bu hale getirenlere yaziklar olsun.haram zehir zikkim olsun.yazik cok yazik UZGUNUZ ALLAH yardim etsin.Bu kulube bence.

1 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi