Daçka’yla eşleştik!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Daçka’yla eşleştik!
A
a

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde 2017-18 sezonu ilk devresi sona erdi. Devreyi ilk 8’de bitiren Eskişehir Basket, Türkiye Kupası’nda Darüşşafaka Basketbol ile eşleşti.

Sütiş Eskişehir
İlk devre 4’üncü sırada
Süper Lig’de 15 haftalık ilk yarı periyodunu geçtiğimiz hafta sonu oynanan maçlarla sona erdi. Eskişehir Basket, Sakarya deplasmanında Sakarya Büyükşehir Belediyespor’a 100-89 yenildi. Bu sonuçlar temsilcimiz ilk yarıyı 25 puanla dördüncü sırada tamamladı. Süper Lig’de ilk devreyi ilk 8’de tamamlayan ekipler statü gereği Türkiye Kupası’na katılmaya hak kazanıyor. Eşleşmeler ise; 1-8, 2-7, 3-6 ve 4-5 şeklinde gerçekleşiyor.
 
Maçlar İstanbul’da
Eskişehir Basket devreyi 4’üncü sırada tamamlayarak, Darüşşafaka ile eşleşti. Türkiye Kupası’nda ilk karşılaşmalar (Çeyrek final) tek maç üzerinden oynanacak. Birbiriyle eşleşen ekipler 14-18 Şubat tarihleri arasında İstanbul Sinan Erdem Spor Salonu’nda karşılaşacak. Ardından 1-8 kazananı ile 4-5 kazananı yarı finalde eşleşecek. Diğer yarı final ise 2-7 ve 3-6 galipleri arasında tek maç üzerinden oynanacak. Kazananlar finale yükselecek.
 
Türkiye Kupası eşleşmeleri
Fenerbahçe-Anadolu Efes
Tofaş-Sakarya BŞB
Beşiktaş S.J.-Banvit
Eskişehir Basket-Darüşşafaka
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi