Coşkun Hoca’dan önemli açıklama

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Coşkun Hoca’dan önemli açıklama
A
a

Eskişehirspor’da kritik dönemde göreve gelen teknik adam Coşkun Demirbakan Esgroup’a konuştu. “Zamanla futbolcular beni tanıyacak, ben futbolcuları tanıyacağım” diyen Demirbakan, “Kulübün durumu takımı etkiledi” dedi.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri

Geçtiğimiz hafta sonu oynanan ve 1-0 kaybedilen Hatayspor maçının kısa bir değerlendirmesini yapan Demirbakan, oyundan memnun olduğunu belirtti. “Bizim daha çok pozisyonumuz var” diyen Demirbakan, “Maalesef final paslarında başarılı olamadık. Ama takımda olumlu gelişmeler var. Zamanla futbolcular beni tanıyacak, ben futbolcuları tanıyacağım. Daha iyi bir takım olacağız” ifadelerini kullandı.

“3 puanı alan taraf olmak istiyoruz”

Ligin 7. Haftasında Cumartesi günü oynanacak Fatih Karagümrük maçında da değinen Demirbakan, “Fatih Karagümrük güçlü bir ekip. Ama biz de iyi bir takımız. Kulübün içinde bulunduğu etkenler maalesef takımı etkiledi. Biz de etkilenmemesini sağlayacak çalışmalar yapıyoruz. Milli araya galibiyetle girmek istiyoruz. İç sahada taraftarımızın da desteğiyle Fatih Karagümrük karşısında 3 puanı alan taraf olmak istiyoruz” dedi.

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Mustafa 3 Ekim 2019 15:27

tabi etkiler bu yönetimin beceriksizliği her tarafa yansıdı bir an önce gitselerde tekım nefes alsa

0 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi