Çifte bayram yaşattılar

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Çifte bayram yaşattılar
A
a

Eskişehirspor da çalışan ve aylardır maaş almadan görevlerine devam eden personel için Belediye içinde stand açan Belediye İş Sendikası yüzlerce üyesiyle kampanyaya destek vermişti.

Sütiş Eskişehir
Sendika bayram öncesi topladıkları 10 bin lirayı dün teslim etti.
 
Demirdaş önderliğinde
Belediye İş Sendikası Başkanı Güney Demirdaş yaptığı açıklamada, “ETB bizim sınıfımıza yani işçi sınıfına bir destek kampanyası başlattı. Biz de şehrin gerçek emekçilerinin sendikasıyız. Biz de duyarsız kalamazdık.  Pazartesi günü kampanyaya katıldı. Bugün toplan miktarı ve 45 personelimiz ramazan paketini bugün kulübe getirdi. İş adamları duyarsız kaldı. İşçi sınıfının dostu yine işçiler oldu. Kampanyaya bin 113 arkadaşımız katıldı. Toplam 10 bin 163 TL toplandı ve kulübe teslim edildi” dedi.
 
Teşekkür ettiler
Eskişehirspor Taraftarlar Birliği (ETB) Üyesi Erkan Koca ise, “Kampanyamıza Belediye İş Sendikası duyarsız kalmadı ama şehir duyarsız kaldık. Toplanan miktarlar çok az. Burada 11 aydır maaş alamayan personel var. Tesislerde her zaman destek alıp parasını alamadığı halde burayı terk etmedi” ifadelerini kullandı. Eskişehirspor Sportif Direktör Ayhan Taşçı, ETB’ye teşekkür ederken, “Bu taraftar olduğu sürece bu kulübün sırtı yere gelmeyecektir” şeklinde konuştu.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi