CHP tam kadro ziyaret etti!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç CHP tam kadro ziyaret etti!
A
a

Cumhuriyet Halk partisi milletvekili adayları ve belediye başkanları Mihalıççık, Kayı, Yunusemre, Alpu ve Bozan'a toplu halde ziyaret düzenledi

Sütiş Eskişehir
Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir ilçelerini tek tek ziyaret etmeye devam ediyor. Cumhuriyet Halk partisi milletvekili adayları ve belediye başkanları Mihalıççık, Kayı, Yunusemre, Alpu ve Bozan'ı ziyaret edip vatandaşların sorunlarını tek tek dinlediler.

CHP Eskişehir milletvekili ve CHP Eskişehir milletvekili adayı Utku Çakırözer yaptıkları gezileri "Bugün güne Mihallıçcık ilçemizde başladık. Tepebaşı Belediye Başkanımız Ahmet Ataç, Milletvekili adaylarımız, il ve ilçe örgütümüzle Mihallıçcık'ta hemşehrilerimizle buluştuk.. Partimizin projelerini anlattık, destek istedik.
İşçimizi, emekçimizi, emeklimizi, çiftçimizi dinledik. CHP iktidarında asgari ücret yükselecek, vergiler azalacak, teşvikler artacak. Çifti üretecek, esnaf kazanacak. Anadolumuzun yüzü gülecek!. #Mihallıçcık #Bozan #Kayı #ArtıkTAMAM #MilletİçinGeliyoruz" mesajı ile sosyal medyadan duyurdu.

CHP Milletvekili adayı Dr. Jale Nur Süllü Mihalıççık gezisini sosyal medya hesabından bu yorumla paylaştı; "Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Adayı arkadaşlarım, belediye başkanlarımız ve parti örgütü ile birlikte ilçelerde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Milletvekili Adaylarımız Utku Çakırözer, Nuray Akçasoy, Engin Çakmak, Sinan Özkar, Sibel Yeşildal, Tepebaşı Belediye Başkanımız Dt. Ahmet Ataç, Sevgili Erman Gölet ve Yavuz Metin'in eşlik ettiği ziyarette Mihalıççık, Kayı, Yunusemre, Alpu ve Bozan'da vatandaşlarımız ile bir araya geldik.
Baba ocağım Mihalıççık'ta hemşehrilerim tarafından ağırlanmanın mutluluğunu yaşadım. Tarımın ve hayvancılığın yanlış politikalar ile bitirildiği sürecin sona ereceği, çağı yakalayan tarım politikaları ile çiftçinin yeniden milletin efendisi olacağını bir Türkiye için Mihalıççık TAMAM dedi."

CHP milletvekili adayı Nuray Akçasoy ise CHP Alpı ilçe başkanlığı önünde CHPlilerle çektirdiği fotoğrafı paylaşıp "Alpu #ArtıkTAMAM diyor." yorumunu yaptı.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi