CHP'den Eskişehir mitingine davet

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç CHP'den Eskişehir mitingine davet
A
a

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, partisinin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin bugün Eskişehir Sıhhıye Meydanı’nda gerçekleştireceği mitingi öncesi tüm Eskişehirlileri mitinge davet etti.

Sütiş Eskişehir
Çakırözer, “Hepimizin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce bugün Eskişehir’de hemşehrilerimizle buluşacak. Cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce’yi Eskişehir’de hep birlikte coşku ve umutla karşılayacak ve onun önderliğinde 24 Haziran’da ülkemizi yeniden demokrasi ve hukuk devleti yapacağız” dedi.

TÜRKİYE’YE GÜVENCE MUHARREM İNCE
Cumhuriyet Halk Partisi Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce 6 Haziran Çarşamba günü saat 18:30’da Sıhhıye Meydanı’nda Eskişehirlilerle buluşacak, ardından Erenköy Mahallesi’nde iftar programına katılacak.

Miting ve iftar programı öncesinde tüm yurttaşlara çağrıda bulunan CHP’li Çakırözer, tüm yurttaşları mitinge ve iftar programına davet etti. Çakırözer, “Muharrem İnce hepimizin Cumhurbaşkanı adayıdır. Eskişehir Muharrem İnce’yi büyük bir coşku ve umutla bekliyor. Neden, çünkü Muharrem İnce, ‘Ben demokrasiye inanıyorum, Güçlü parlamenter sisteme inanıyorum’ diyor. ‘Memleketimde huzur istiyorum, kavga istemiyorum’ diyor. Çiftçiyi, emekliyi, emekçiyi, esnafı, işsizi, yaşadığı sorunları biliyor.  Türkiye’ye güvence Muharrem İnce. Bizler 81 milyonun Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’yi Eskişehirimzde kadın erkek, genç yaşlı, işçi, çiftçi, emekli, emekçi hep birlikte karşılayacağız. 24 Haziran akşamı 81 milyon hep birlikte sevineceğiz” dedi.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
reha mutlu 7 Haziran 2018 00:33

kuantum olsa ne olacak , kuantım olsa ne olacak ? Netice itibarıyla zaten bilinen şeyleri okuyup ona buna söylemek değilmi yaptığın iş.Zannedersinki ince buldu o icad etti.Madem öyle doğuya tayinin çıkınnca neden gitmeyip yalovada dershanede çalıştın.Dershane düzencisi SENİİİİİ.........!!!!!!!!

0 0 Cevap Yaz
Ali Adedidere 6 Haziran 2018 16:51

Chp ye genel başkan yapmadığınız adamı cumhurbaşkanı adayı yaptınız . chp kadar değeri yokmu bu ülkenin. ..hiç güven veren biri değil...

1 25 Cevap Yaz
ahmet lala 6 Haziran 2018 00:47

Olur gelmezmiyiz hiç :Yalan ve ihanet dinlemeye çok ihtiyacımız var.

7 38 Cevap Yaz
SELAMİ

biz 16 yıldır yalan ve ihanetle yaşıyoruz.bıktık TAMAM

36 8
goll 5 Haziran 2018 17:26

mitinge gelecem kuantım teorisi nedir diye soracam kıvırmaz ise ne olayım adam sırf çene laf la peynir gemisi yürütecem diye uğraşıyor bizim karnımız tok siz buyrun

13 21 Cevap Yaz
Mustafa ergiş

Canlı yayına çıkalım diyormu? Prompterdan okumuyormu? Diploması varmı? Daha bilgilimi? Yeter bize.

39 8
Büyük goll

Promter teorisi var bide. Sen onu biliyonmu? Muharrem incenin tek rakibi var oda promter😁

18 7
m26

arkadaşım "kuantım" değil "kuantum" tamam mı.....

17 2
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi