CHP'de Yılmaz Büyükerşen sürprizi!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç CHP'de Yılmaz Büyükerşen sürprizi!
A
a

Cumhurbaşkanlığı için aday konusunda çalışmalarını sürdüren CHP'de Yalova Milletvekili Muharrem İnce ve Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in ismi öne çıkıyor.

Sütiş Eskişehir
CHP'de cumhurbaşkanlığı için henüz aday netleşmedi.

İttifak için bir dizi görüşmeler yürütülmesinin ardından CHP'nin kapalı grup toplantısında milletvekillerinin aday ve ittifaka ilişkin görüşleri alınıyor.

Çatı aday olarak Abdullah Gül'ün ismi zikrediliyordu. Ancak CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel konuyla ilgili Twitter'dan açıklama yaptı. Özel, "CHP’nin gündeminde Abdullah Gül diye bir isim olmadı, şimdi de yok, olmayacak" dedi.

NTV'de yayınlanan haber Eskişehir'de de heyecana yol açtı. NTV'nin haberine göre CHP'nin artık kendi adayını çıkarması üzerinde duruluyor. Bu aşamada Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ve Yalova Milletvekili Muharrem İnce'nin  ismi öne çıkıyor. 

Bugünkü toplantı sonunda Büyükerşen veya İnce'nin ismi çıkmasa bile milletvekillerinin Kılıçdaroğlu'na adayı belirleme ve ittifak çalışmaları konusunda tam yetki vermesi bekleniyor.
 

BİR SÜRPRİZ İSİM DAHA

Toplantıda milletvekillerinin Cumhurbaşkanı aday profilini tarif ettiği ve isim telaffuz ettikleri belirtildi. Toplantıda Muharrem İnce, İlhan Kesici ve Yılmaz Büyükerşen’in ismi geçerken sürpriz bir isim daha söylendi. “Günün sürprizi” olarak değerlendirilen ismin CHP’li Özgür Özel olduğu belirtildi.
 

YETKİ KILIÇDAROĞLU'NDA

Cumhuriyet Halk Partisi'nde aday belirlemek için Kılıçdaroğlu'na yetki verildi.



anadolugazetesi.com olarak gelişneleri takip ediyoruz.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
huseyin cevik 26 Nisan 2018 01:26

Bence büyükersen

2 1 Cevap Yaz
eser 25 Nisan 2018 19:13

Büyükerşen 2-3 puan fazla alır. Çalışmalarını herkes biliyor

3 3 Cevap Yaz
Marmara kazim 25 Nisan 2018 17:59

Buyukersen aday olsun eskisehir buyuksehir belediyesini akp kazansin

1 6 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi