Kütahya’Da Okur İle Yazar Buluşması

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kütahya’Da Okur İle Yazar Buluşması
A
a

Kütahya’Da Okur İle Yazar Buluşması

Sütiş Eskişehir
Kütahya’da "Okuma Hareketi Projesi" kapsamında "Göğü Yere İndirelim" adlı kitabın yazarı Özgür Balpınar okurlarıyla buluştu.
Kütahya il genelinde ortaokul öğrencilerine kitap okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla 2020 yılında İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi tarafından uygulanmaya başlayan "Okuma Hareketi Projesi" kapsamında öğrencilere çeşitli kitaplar tanıtılıyor. Bu kapsamda her ay başında Türkçe Öğretmenlerine örnek kitap gönderilmekte, öğretmenler tarafından bir ay boyunca her hafta kitaptan bölümler okunarak, kitap üzerine sohbet edilmektedir.
Bu kitaplardan biri olan öğrencilerin ilgiyle ve severek okudukları, "Göğü Yere İndirelim" adlı kitabın yazarı Özgür Balpınar Kütahya’da okurlarıyla buluştu. İl Milli Eğitim Müdürlüğünün Beylerbeyi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen programa katılamayan okuyucular ise Zoom üzerinden programı canlı olarak takip ettiler.
Programın başında konuşan İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, yapılan etkinliğe katılımın yüksek olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Öğrencilerimizin okumaya önem verdiğini görmek bizleri mutlu etti, okumanın yaşı, sınırı, zamanı yok; her daim okumalıyız. Her öğrencimiz bu bilince ulaştığında daha güzel yarınlar bizim olacaktır" dedi.
Söyleşi sonrası yazar, okurlarının kitaplarını imzalayarak onlarla sohbet etti, hayata dair nasihatler verdi.
Kaynak : Kütahya Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi