Çakacak’tan voleybolculara ziyaret

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Çakacak’tan voleybolculara ziyaret
A
a

Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak, DSİ Bentspor Bayan Voleybol Takımı’nın antrenmanını izledi.

Sütiş Eskişehir
Eskiden amatör futbol oynadığını söyleyen Vali Çakacak, yaptığı konuşmada sağlıklı bir yaşam için spor yapmanın önemini vurguladı.
 
DSİ tesislerini ziyaret etti
DSİ 3. Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret eden Vali Özdemir Çakacak, DSİ Bentspor Bayan Voleybol Takımının antrenmanını da izledi. Çalışmalar hakkında bilgi veren Antrenör Kazım Tokat, yeni sezona çok iyi hazırlıklarını ve DSİ Bentspor Bayan Voleybol Takımının genç kadrosu ile büyük başarılara imza atmak istediklerini kaydetti. Oyuncularının çok yetenekli olduğundan bahseden Tokat, sporcuların aynı zamanda başarılı birer öğrenci niteliğine sahip olduğunu belirtti.  
 
“Bizim gözbebeğimizsiniz”
Gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutarak spora yönlendirmek ve sporun bir yaşam kültürü haline getirilmesini sağlamak adına, toplumda herkesin üzerine belirli görevler düştüğünü hatırlatan Vali Çakacak, “Sizler, bizim gözbebeğimizsiniz. Spor, hem vücut hem de zekâ gelişimine olumlu katkı sağlamaktadır. Bizler, gençlerimizin zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklı yetiştirilmesine büyük önem veriyoruz. Sağlıklı bir yaşam, fiziksel ve ruhsal gelişim açısından spor yapmak son derece önemlidir” ifadelerini kullandı.
 
“Gençliğinizin kıymetini bilin”
Voleybolcularla sohbet eden Vali Çakacak, sporun gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tuttuğunu ve onların hayata sarılmalarına vesile olduğunu söyledi. Kendisinin de sporun içinden geldiğini bildiren Vali Çakacak, gençliğinde amatör futbol oynadığını söyledi. Sporculara nasihatler veren Çakacak, “Gençliğinizin kıymetini bilin. Büyüklerinize saygılı olun, küçüklerinizi sevin. Her alanda bizlere büyük onur yaşatan gençlerimizle Türk Milleti olarak büyük gurur duyuyoruz. Sizlere, eğitim ve spor hayatınızda başarılar diliyorum” dedi.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi