Büyükerşen'i istifaya çağırdı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Büyükerşen'i istifaya çağırdı
A
a

MHP eski Beypazarı Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Erdoğan'ın Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'le ilgili sözlerine imada bulunarak, Büyükerşin'i istifaya çağırdı.

Sütiş Eskişehir
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, marttaki yerel seçimlerde Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'ni AKP'nin alacağını söylemiştiKişisel Twitter hesabından bir paylaşımda bulunan Yavaş, Erdoğan'a gönderme yaparak "Eskişehir'i, Ankara ve İstanbul gibi betonlaştıramayan Sn. Büyükerşen hemen görevi bırakmalıdır" dedi.

Büyükerşen de Yavaş'ın paylaşımına espirili bir dille cevap vererek, "Mansur Bey, fotoğraflar her şeyi anlatıyor. İnanıyorum ki 2019 Mart ayında başkentimizin Büyükşehir Belediyesi de betona değil doğaya ve insana yatırım yapan sosyal belediyecilik ile tanışacaktır" ifadelerini kullandı.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
kenar mahalleli 15 Haziran 2018 14:28

eskişehir büyükşehir belediyesi yirmi yıldır eskişehirin hiçbir yerinde modern kensel dönüşüm bile yapamadı.toki sayesinde azda olsa kensel dönüşüm yapılıyor eskişehirin kenar mahallelerinde alt yapı yol kaldırım asvalt gibi hizmetler yok denecek kadar az eskişehir gerçeği sadece iki park ve porsuk değil

2 6 Cevap Yaz
Ali veli 14 Haziran 2018 00:39

Eskişehir betonlaşmadımı.? Mansur aga uzaktan öyle görünüyor gelde bir gör eskişehir 15 yıldır mütahitlerin insafına bırakıldı. Zevksiz bitişik nizam beton tünellerinin içinde yaşıyoruz. Belediye sadece seyrediyor diyecem ama vallahi seyretmiyor bile. Küitür sanat festivalle gün geçiriyor.

3 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi