Burhan Sakallı'nın "lazer şovu" tepki çekti

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Burhan Sakallı'nın "lazer şovu" tepki çekti
A
a

Eskişehir'de şehrin merkez noktalarından bir alışveriş merkezi önündeki tarihi bacaya lazer ile "Burhan Sakallı" yazdırılması tepki çekti

Sütiş Eskişehir
Eskişehir'de, şehrin göbeği sayılabilecek bir noktadaki alışveriş merkezi önünde yer alan tarihi bacaya, AK Parti Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Burhan Sakallı'nın isminin lazer ile yansıtılarak yazdırılması tepki çekti.
Konu ile ilgili sosyal medya üzerinden bir paylaşımda bulunan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürü Deniz Kaplan, şunları yazdı:
"ESPARK Alışveriş Merkezinin önündeki bacaya lazerle malum adayın ismini yansıtıyorlar. ESPARK yönetiminin haberi yok, lazeri koydukları inşaatın sahibinin haberi yok. Burayı dağ başı sanıyorlar yahu!"

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

 
Kaynak : AnadoluGazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
nurdağı 22 Mart 2019 12:56

Peki... içinde "adalet " olan "kalkınma" olan bir parti; ne kadar halka karşı adaletli , fakir fukara gureba ne kadar kalkınmış ? Temel direkler sağlam olmadığı için millet akp demiyor artık.

1 3 Cevap Yaz
ali eran 22 Mart 2019 11:41

icraatlara bakın ya öyle heykel insanların karnını doyurmuyo artık. odunpazarı evleri sakallı döneminde restore edildi, büyükerşen nemalandı. artık bu sözde büyükerşanı nemalandırmayın

2 1 Cevap Yaz
Şafak 21 Mart 2019 19:56

Bende devlet desteği arkamda olarak seçimlere katılsam,helikopter ile pankartlarımı gün boyu şehrin semalarından indirmem herhalde.Oh ne ala,çarçur edilen kimin parası? Ne kadar ironik değil mi?Partinin adında adalet var ama,seçim kampanyaları hiç ama hiç adil yürümüyor.Biz, sağda solda parti devleti olduk deyince akpliler çok kızıyorlar,keşke bu bol keseden harcamaları onlarda görüp,bizlere hak verse.Ama nerdeeeee........

6 11 Cevap Yaz
Nurullah

peki içinde halk geçen parti ne kadar halkın içinde. Muhalefet olmadığı için millet Akparti diyor.

3 3
Şafak

Chp nin halkın içinden olup olmaması ile adaletsizlik aynı şey mi? Fakat haklısın,muhalefet pasif kalıyor.Öte yandan vatandaşın neden akp dediğini iyi biliriz,burdan ben yazmayayım sen anla...

0 1
Derya 21 Mart 2019 17:40

Ne kadar taraflı bir haber. Büyükerşen'in özel kalem müdürünün sosyal medyadan verdiği tepkiyi sanki vatandaş tepki veriyormuş gibi yansıtmak ne kadar doğru? Yayınlamazsınız ya bu yorumu yazayım yine de.

13 10 Cevap Yaz
lazersiz 21 Mart 2019 16:08

Espark yönetiminin haberi yok,lazerin konulduğu inşaat sahibinin yok, peki Burhan Sakallı'nın haberi varmı ? Olmaz olur mu?Adamlarına verdiği emirle yapılmıştır. Şimdii.. akp il başkanının Muharrem Sarıkaya'ya verdiği röportajda ,"Alpu'ya termik santral yapımını istediklerini" açıklamıştı. Basına yansıyınca, söylediği sözleri külliyen inkar etmişti.Bu inkar alışkanlığı devam ettiğine göre, bu olay basına da yansıyınca B.Sakallı, " Benim de haberim yok" mu diyecek. Yoksa, " Bu iş benim talimatımla yapılmıştır " mı diyecek. İnanın herkes, B. Sakallı'nın duruşunu merak ediyor.

8 27 Cevap Yaz
Aliosman yücel 21 Mart 2019 14:19

İsraf haramdır, bunu bilelim ,,,gelelim meselenin özüne haberi veriş şekliniz o kadar tarafsınız'ki bu kadar chpli ağzı ile yayın yapmayın tarafsız olun adam ne yapsın afişleri indiriyorlar kendi afişlerini asıyorlar oda gövde gösterisi yapıyor (((onaylamıyorum ..ama maydem haksız rekabet var o zaman savaşta herşey mübah düsturu ile hareket serbest))))büyük şehir özel kalem müdürü deniz bey zorunamı gitti....?.

34 18 Cevap Yaz
Şafak

Ali osman bu pankart indirme işini gerçekten sadece chp belediyeleri mi yapıyor sanıyorsun? İstanbul,ankara,kocaeli gibi büyükşehirlerdede akpliler,diğer partilerin reklam,afiş ve pankartlarını türlü bahanelerle indiriyorlar.Bi nevi,kısasa kısas yani.Akpliler yaparken iyi ama chpliler yapınca aaaoooovvvv! Neden anladığınız dilden konuşulunca zorunuza gidiyor tosunum?

7 7
Şahin 21 Mart 2019 14:03

Kıskananlar çatlasın, Burhan sakallı geliyor

31 22 Cevap Yaz
doğan slx

yavaşşşşşş yerler yaşşşş

12 21
Eskişehir 21 Mart 2019 13:53

Helal olsun Burhan Başkan. Bazı malum şahıslar sizin projelerinizin altına kendi belediyelerinin ismini yazarken sıkıntı yoktu.

21 22 Cevap Yaz
Yusuf 21 Mart 2019 13:50

Kıskanmayın

18 19 Cevap Yaz
Murat 21 Mart 2019 13:46

Sayın Sakallı isminizi termik santrale de yazdıracak mısınız? Rafet Demirtaş'la beraber, dumanla ve kömür tozlarıyla.

17 24 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi