Bu maç Eskişehirspor'a ders olsun!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Bu maç Eskişehirspor'a ders olsun!
A
a

Eskişehirspor İzmir’de iyi gidişatını sürdüremedi. Siyah Kırmızılı ekip ilk yarının son maçında Boluspor karşılaşması dahil 5 maç sonra ilk yenilgisini aldı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri...

Seri sonu
Spor Toto 1. Ligi’nde son haftalarda çıkışa geçen ve lige tutunan Eskişehirspor, bu iyi gidişatını Menemenspor karşısında sürdürmek istiyordu. İlk yarının son maçı olan Boluspor karşılaşmasından 1 puan alan ve ikinci yarıda oynadığı 4 maçta 10 puan toplayan Kırmızı Şimşekler, bu iyi gidişatını ne yazık ki İzmir’de sürdüremedi. Es Es, ligin 22’nci haftasında konuk olduğu Menemenspor’a 3-1’lik skorla mağlup oldu.

Ders niteliğinde
Hafta boyunca yapılan rehavet uyarılarının ne kadar doğru olduğu bu mücadelede ortaya çıktı. Geçtiğimiz haftalardaki performansından oldukça uzak görünen Eskişehirspor için bu mağlubiyet bir derslik niteliğinde oldu. Siyah Kırmızılı ekip bu mağlubiyeti bir an önce unutup ligin 23’üncü haftasında sahasında oynayacağı Hatayspor’u mağlup ederek tekrar yükselişe geçmeyi hedefliyor.

Cemali'den jeneriklik gol
Eskişehirspor’un başarılı futbolcusu Cemali Sertel, Menemenspor ile oynanan karşılaşmada enfes bir gole imza attı. Dakika 85’de kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Cemali, topu klas bir şekilde kaleye yolladı. Cemali’nin vuruşunda meşin yuvarlak, önce direğe çarptı ve daha sonra ağlarla buluştu. Cemali’nin attığı bu jeneriklik gol ne yazık ki mağlubiyetin gölgesinde kaldı.

Hatay mesaisi başlıyor
Spor Toto 1. Lig’in 23’üncü haftasında 21 Şubat Cuma günü sahasında Hatayspor’u ağırlayacak olan Eskişehirspor bu karşılaşmanın hazırlıklarına bugün yapacağı antrenmanla başlayacak. Geçtiğimiz gün deplasmanda Menemenspor’a 3-1’lik skorla mağlup olan ve 5 maç sonra yenilgi yüzü gören Şimşekler, bu mağlubiyeti lider Hatayspor karşısında telafi etmek istiyor. Siyah Kırmızılı ekip, Cuma gününe kadar sıkı bir çalışma içine girecek ve tüm planlarını galibiyet için yapacak.
Kaynak : Ahmet Deniz Canoruç / Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi