Bu fotoğrafın hikayesi bambaşka...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Bu fotoğrafın hikayesi bambaşka...
A
a

Eskişehirspor tesislerinin dün çok farklı bir ziyaretçisi vardı

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor tesislerinin dün çok farklı bir ziyaretçisi vardı. Adı Memduh Yılmaz olan vatandaşın ziyaret amacı, Mali Asbaşkan Mehmet Şimşek ve Teknik Direktör Fuat Çapa’yı bir hayli şaşırttı.

"Hayatımdaki en garip günlerden biri"
Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklamada bulunan yönetici Şimşek, “Hayatımdaki en garip günlerden birini yaşadım. Adı Memduh Yılmaz. Bir taraftar stadyumun orda ‘ben Eskişehirspor’a bağış yapacağım’ derken bulmuş tesislere getirmiş. Kapıda tesadüfen Fuat hocamızla konuşurken geldi. Gel buyur çay iç dedik. Cebinden bir tomar para çıkardı. Gerçekten bağış yapmak istiyordu oğlu adına. Futbolla hiç ilgisi yok, oğlu Adnan Yılmaz vefat etmiş, eşi yok. Forma verelim dedik yok dedi. Eskişehirspor maçında ağırlayalım dedik yok dedi. Sadece yemeğimizi yemeği kabul etti zorla. Eskişehirspor forması hediye ettik. Kendisi sürekli hayır kurumlarına bağış yaparmış. Sadece tek şey istedi ‘Oğlum Adnan Yılmaz’a dua edin’ dedi. Bu kulübün her kuruşuna sahip çıkmalıyız” dedi.

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
serhat. 4 Mart 2019 07:33

Allah razı olsun kendilerinden. Rahmetli oğlunun da toprağı bol olsun inşallah.

0 0 Cevap Yaz
Davut Garip 3 Mart 2019 18:19

Eskişehirspor yönetimi olarak bu amcanın oğlu için bir camide mevlüt okunsa kalabalık olsa ne kadar memnun olur bu amcamız..

0 3 Cevap Yaz
Mustafa 3 Mart 2019 17:21

Oğlu Adnan Yılmaz’a Allah rahmet eylesin nur içinde yatsın bu amcamıza da Allah sağlık ve afiyet versin inşallah..

0 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi