Boluspor Eskişehirspor maçına saatler kaldı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Boluspor Eskişehirspor maçına saatler kaldı
A
a

Eskişehirspor Spor Toto 1. Lig’in son haftasında bugün Boluspor’un konuğu olacak. Şimşekler sezona galibiyetle veda etmek istiyor. Eskişehirspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte sorularınızın cevabı...

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri

Heyecan içinde geçen Spor Toto 1. Lig bugün ve yarın oynanacak olan karşılaşmalarla tamamlanacak. Eskişehirspor ise 2018-19 sezonunu bugün deplasmanda oynayacağı Boluspor karşılaşmasıyla tamamlayacak. İddiası olmayan iki takımın mücadelesi prestij niteliği taşıyor. Es Es ligde kalmayı garantilerken, Boluspor’un da Play-Off iddiası sona erdi. 

Eskişehirspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Eskişehirspor Spor Toto 1. Lig'in son maçında bugün Boluspor'a konuk olacak. Boluspor Eskişehirspor maçı bugün saat 16.30'da oynanacak. Karşılaşma beIN SPORTS 2'den canlı yayınlanacak. Maçın hakemi ise Rize Bölgesi A Klasman Hakemi Sinan Dereci olacak.

Ligde 3 hafta önce Afyonspor karşısında aldığı galibiyetle kümede kalmayı başaran Eskişehirspor, son maçına 35 puanla 12’nci sırada girecek. 46 puanla 9’uncu sırada bulunan Boluspor ile Play-Off umutlarını bir başka sezona bıraktı. Ayrıca Eskişehirspor bu maçını tamamlayarak Bolu’ya 17 kişilik kafileyle hareket etti.

Eskişehirspor kadrosunda çok eksik var

Es Es’te bu maç öncesi ameliyat olan Mevlüt Çelik, Fıratcan Üzüm, İbrahim Halil Öner bu maçta olmayacak. Ayrıca sportif sakatları süren Sezgin Coşkun, Emre Güral, Ferhat Kiraz, Kıvanç Karakaş gibi isimlerin yanı sıra, kırmızı kart cezalısı Erdal Akdari de Bolu’ya karşı forma giyemeyecek.

Eskişehirspor gençlerle sahaya çıkacak

Teknik Direktör Fuat Çapa, Bolu maçı kafilesine; Melih Ağa, Cengiz Alp Köser, Furkan Balaban, Talha, M. Fevzi Yıldırım, Tolga Yakut, Mete Kaan Demir, Furgan Polat, Mehmet Özcan, Alperen, Bedirhan, Metehan ve Harun gibi gençlerin yanı sıra, Milinkoviç, İbrahim Sissoko, Kamal İssah ve Sekıdıka Jesse’yi de dahil etti.

Üstünlüğümüz var

Daha önce 48 maçta karşı karşıya gelen Eskişehirspor ve Boluspor, bugün tarihlerindeki 49’uncu randevuya çıkacak. 1970 yılında başlayan rekabette, Eskişehirspor 15 maçtan galibiyetle ayrılırken, Boluspor 12 maçı kazandı. 21 karşılaşma ise beraberlik ile sona erdi. Eskişehirspor’u tarihinde 21 maçta ağırlayan Boluspor, bu maçlardan 11 galibiyet 2 yenilgi alırken, 7 maçta beraberlik ile sonuçlandı.

Maçın hakemi Dereci

Spor Toto 1. Lig’in 34’üncü haftasında bugün saat 16.30’da Boluspor ile Eskişehirspor arasında oynanacak maçı yönetecek hakem belli oldu. Federasyonun internet sitesinden dün açıklananan listede düdüğün Rize Bölgesi A Klasman Hakemi Sinan Dereci de olacağı belirtildi. Dereci’nin yardımcılığını ise Mehmet Yıldırım, Serdar İla ve Celal Bayraklı yapacak.

Boluspor muhtemel 11'i: Sabri Can, Burak Bekaroğlu, Ümit Kurt, Dimov, Hayrullah Bilazer, Burak Asan, İshak Çakmak, Mustafa Durak, C. Akabueze, Mutlu Güler, Özgür Can Özcan

Eskişehirspor muhtemel 11'i: Cengiz Alp, Furkan Balaban, Kamal İssah, Bedirhan, Milinkoviç, Mehmet Özcan, Furgan Polat, Harun Kahraman, Mete Kaan, Jesse, Metehan
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi