Bolu maçında hatalar zinciri

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Bolu maçında hatalar zinciri
A
a

Boluspor karşısında yaşanan hatalar zinciri, yenilgiyi kaçınılmaz kıldı. Gününde olmayan teknik kadro ve futbolcular, bu yenilgiyle zirve yolunda önemli bir avantajı kaçırdı.

Sütiş Eskişehir
Sahada ayakta kalmaya çalışan ender futbolculardan biri olan file bekçisi Kayacan, daha ağır bir yenilgiyi önleyen isim oldu.

AYAKTA KALAN ONLAR OLDU
Lig maratonunun 16.haftasında, Bolu deplasmanından 3-0’lık yenilgiyle dönen Eskişehirspor, camiaya büyük şaşkınlık yaşattı.
Lig yarışında kendileri gibi son haftalarda iyi bir çıkış yakalayan Bolusporlu futbolcuların, baskısı karşısında pas yapamayan ve oyunun üstünlüğünü tamamen ev sahibi takıma kaptıran futbolcular, sahada adeta döküldü.

TARAFTARIN ÇABASI YETMEDİ
Kendilerine ayrılan tribünü tamamen dolduran Eskişehirspor taraftarlarının maçın başından sonuna kadar verdiği muhteşem destek bile, futbolcuları ateşlemeye yetmedi.

İLDİZ ÇARESİZ KALDI 
Bolu maçındaki oyuncu tercihleri ile eleştirilen Teknik direktör Yücel İldiz ve yardımcıları da, sezonun en vasat mücadelesini sergileyen futbolcuları karşısında etkisiz kaldı.

TELAFİ HESAPLARI
Ligde ilk yarının bitimine 1 maç kala, cumartesi günü sahasında ligin güçlü takımlarından biri olan Adanaspor’u ağırlayacak teknik kadro ve futbolcular, şimdiden Bolu maçındaki kaybı telafi etmenin hesaplarını yapmaya başladı.

Eskişehirspor fotoğrafları
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi