Bizden değil, onlardan hesap sorun!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Bizden değil, onlardan hesap sorun!
A
a

Eskişehirspor’da Teknik Direktör Mustafa Özer açıklamalarda bulundu. Özer, “Bugünleri ve geleceği kurtarmak için fedakarca çalışanlardan hesap soruluyor. Bizden değil, kulübü bu duruma getirip 300 Milyon borç bırakanlardan hesap sorulsun” diye konuştu

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor'da eleştiri oklarının hedefi olan Teknik Direktör Mustafa Özer, sosyal medyada ve basında hakkında çıkan eleştirilere ve bazı futbolcular hakkında yapılan ağır yorumlara tepki gösterdi. Özer, Eskişehirspor’a olan sevgisinin tartışılamayacağını ve yıllardır şehrin ve takımın kendisi için çok ayrı bir öneme sahip olduğunu ifade etti.

"Yılmadan görev yaptım!"
“Eskişehirspor’un içinde bulunduğu ekonomik şartlara aldırış etmeden görevi üstlendim” diyen Özer, “Devre arasında takımdan ayrılan oyuncular, sezonun bitimine 6 hafta kalan kadro dışı bırakılan oyuncular ve daha birçok olumsuzluğa rağmen kulübümüzün geleceği adına yılmadan görev yaptım. Yeni sezona başlarken de takımdan ayrılan ve dönmeyen oyunculara rağmen 24 saat görevimizin başında, elimizdeki kadroyla en iyi şekilde lige hazırlandık” diye konuştu.

Kendimi düşünseydim...
Teknik patron Özer, “Takımdan ayrılan 18 oyuncunun yerini, altyapıdan, maçlarda top toplayıcı çocuklarımızı kadroya alarak doldurduk. Hiçbir zaman maçlarda skora bakmadım. Kendimi düşünmedim. Kendini düşünen biri olsaydım 18 futbolcuyu göndermezdim. Şimdi takım kazanamıyor diye eleştiriliyoruz. Futbolcularımız ağır eleştiri ve yorumlara maruz kalıyor. Kimseden beni veya futbolcularımızı savunmasını istemiyorum” dedi.

Kulüp borç batağında
“Kulübün gerçekleri ortada” diyen Özer, “Kulübün ekonomik durumu, borç bataklığı herkes tarafından biliniyor. Küme düşürme cezalı, puan silme cezalı, transfer yasaklı FIFA dosyaları, kulübün kapısına dayanan icralar, daha düne kadar ekmek ve suya muhtaç kaldığımız kulübümüzde, yönetim bayrağı yere düşürmemek, kulübü yaşatmak için mücadele veriyor. Biz teknik adamlar ve futbolcularla bu mücadeleye en iyi şekilde destek veriyoruz” ifadelerini kullandı.

Bu hale getirenlerden hesap sorulsun!
Özer, “Sosyal medyada bizleri eleştirenler, elbette ki gerçekleri biliyor. Fakat bizleri eleştirmek kolay. Kulübü 300 milyon TL borca sokanlar, bugün ki enkazı hazırlayanlar eleştirilmiyor. Bugünleri ve geleceği kurtarmak için fedakarca çalışanlardan hesap soruluyor. Bizden değil, kulübü bu duruma getirip 300 Milyon borç bırakanlardan hesap sorulsun” dedi.

Bir bütün olmalıyız!
Son olarak “Bahanelere sığınmıyoruz” diyen Özer, “Taraftarlarımızdan mahrum kaldığımız bir süreçte, özellikle sosyal medyada yapılan eleştiriler takımı ve bizleri olumsuz etkiliyor. İşimiz zor, kolay değil. Önümüzde birbirinden zorlu maçlar var. Bölünerek bu zor günleri atlatamayız. Bir bütün olmalıyız. Son yıllarda taraftar bütünlüğüyle koca camia nasıl ayakta kaldıysa, bundan sonra da birlik ve beraberlik devam etmeli” şeklinde konuştu.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Dik Duruş 23 Eylül 2020 22:14

O nu biz degil seni getiren başkanına söleyeceksin soracak ve hakkımızı korayacak tek adres orası..

0 4 Cevap Yaz
pompeo 23 Eylül 2020 18:05

lig baslayali 2 hafta oldu ... hocamiz hala adam deniyo ... sen süper liglere layiksin hoccam ... yazik etme kendine ... bak bizde para falan da yok ... zaten baticaz ... kariyerini lekeleme ...

0 3 Cevap Yaz
pompeo 23 Eylül 2020 16:32

senden niye hesap soramicakmisiz ... morinyooo ??? ... sen süper liglere layiksin ...

0 3 Cevap Yaz
Eses26 23 Eylül 2020 15:55

2018-2019 Sezonu Karabükspor'u 2-0 yenduğimiz takım İlk 11 17. EKREM KILIÇARSLAN 4. SEMİH GÜLER 22. BEDİRHAN ALTUNBAŞ 23. MEHMET FEYZİ YILDIRIM 26. FURGAN POLAT 41. MEHMET ÖZCAN 44. MEVLÜT ÇELİK 56. İBRAHİM HALİL ÖNER 68. İSMAİL OYKUN 80. TALHA ERDOĞAN 99. FIRATCAN ÜZÜM Şimdi takımda olmayanların yerine oynayanlar Semih-- Furkan MehmetFevzi--Kıvanc Mevlüt--Sezgin İsmail--Muhammet Fıratcan--onur Birde utanmadan gidenlerin yerine top toplayıcıları oynatıyoruz diyorsun. Yerine oynattıklarından birtane top toplayıcı( o gün macta saha kenarında) göster. Hepsi bugün 1 ligte oynacak yaşta 20 yaşın altında topcun yok.İbrahim Halil'in yerine Bilal'i ve Ekremin yerinede Melih'i oynattı İsen karar senin ogün sahada savaşan bugün gezen varsa tek suçlu sensin. Kulübün o zamanda borcu vardı. Üstelik kahvaltı cıkmiyor sular akmıyor deniliyordu. Takımı bu hale sen getirdin hemen istifa et hocam.Demeç verirkende doğru söylevlerde bulun bizim aklımızla alay etme.

0 3 Cevap Yaz
eses 23 Eylül 2020 13:49

hocam bu konuda sana katılıyorum. Mevcut yöneticilerimizin göstermediği cesareti sen gösterdin. Bu cümleyi mevcut yönetimden beklerdim.

3 0 Cevap Yaz
Hayrettin 23 Eylül 2020 10:15

Hocam pardon. Siz yonetimdemisiniz de biz bilmiyoruz. Sanırım hocaydiniz takımda. Hocaligi bırakıp yönetimde mi görev aldınız.? Genel kurulda size öyle bir görev verdigimizi hatirlamiyorum. Yönetimin basın sözcüsü gibi açıklamalar yapıyorsunuz. Yoksa yönetimde açıklama yapacak kapasitede yönetici yokta basın sözcülüğü görevini sizemi tevdi ettiler? Hoca sizin göreviniz takımı antre edip maçlara hazırlayıp ne olursa olsun nasıl puan alabilirim hesabı yapmak. Geçmiş yönetimleri eleştirmek yargilamak degil. Eğer hesap soracaksa onun başkanın sorar. Oda soramazya çünkü geçmiş yönetimlerde üst düzeyde görevler aldı. Hesap soramadigi icin mi basın sözcülüğünü size tevdi ettil? Siz hocasiniz. Bugün bu yonetimle calisir. Yarında belki hesap sordugunuz yönetimle çalışmak zorunda kalirsiniz. Kulüp çiftliğe dönmüş. Herkes konusuyor. Bir kulüpte adap vardir. Açıklama yapılacaksa ya genel sekreter yada basın sözcüsü açıklama yapar. Hoca sende baskaninda işi bilmiyorsunuz. İSTİFA EDİN

0 6 Cevap Yaz
Sivas takı fanatik 22 Eylül 2020 17:08

Gerçek suçluyu hocam söyleyleme di halil Ünal ve mesut hoscan dir hangi hoca gelse bir şey deyişmez

6 10 Cevap Yaz
2626Es 22 Eylül 2020 16:29

Hocam eleştriler mutlaka olacak.Her eleştri sahibi de EsEs li olmayabilir. Yani takımın kazanması için değil kaybetmesi için uğraşanlar da vardır.Eleştrileri karşı hoşgörülü olacaksınız.

10 6 Cevap Yaz
Teknik direktör özer 22 Eylül 2020 16:27

arkadaş bu kulüpte basın sözcüsü yokmu senden başka konuşan yok sus ve takımı calıştır. Başarın ortada. Galibiyet yok gol yok. Bedavaya çalışmıyorsun. Hesap sorma işini başkanına söyle soracak olan O. Başkanın sorsun yolsuzluk varsa kimin ile ilgili hukuksal yollara başvursun, takımın durumu ile ilgili senden hesap sorsun. Çıksın bu takım neden bu hale gelmiş kim getirmiş önceki yılların bağımsız denetci raporlarını yayınlasın anlından öpelim.

4 20 Cevap Yaz
pompeo 22 Eylül 2020 15:58

yok suymus .. yok buymus ... yeter bee ... Serdal Hoca yi getirin artik ..

10 14 Cevap Yaz
Sezar 22 Eylül 2020 15:54

Gerçekten de eski Eskişehirspor’da top toplayacak çocuklarla sahaya çıkıyoruz. Buna rağmen bazı kafalar skor başarısı bekliyor. Küçümsemeyelim tamam ama gerçekleri de görelim. Bugün bu takım mali olarak değil TFF 1. Lig, BAL liginde bile oynayacak düzeyde değil. Bunun da çok açık 2 eski suçlusu var ki hepimiz biliyoruz. Önce şu an haddimizi bilelim, işe oradan başlayalım. Yukardan başlarsak tepetaklak gideriz. Son yıllarda olduğu gibi.

10 11 Cevap Yaz
Nikola 22 Eylül 2020 15:34

Kardeşim ne kadar iyi niyetle çalışırsan çalış.. İstersen günde 25 saat çalış fakat yeteneğin olmadıktan sonra çalışmayla bir yere kadar.. Ben sahada iki pas yapamayan takımı gördükten sonra sen istersen uyumadan çalış önemli değil.. Kimse borç yapanları eleştirmiyormuş.. Lafa bak.. Her mecrada kulakları çınlatılıyor bunları yapanların sen merak etme.. Madem akıl vereceksin git Başkanına ver de gitsin mahkemeye versin, savcılığa suç duyurusunda bulunsun.. Böyle mi oluyor Eskişehirspor sevdalılığı? Sen hesap sorma sonra gel para iste..

2 16 Cevap Yaz
bilek26 22 Eylül 2020 15:31

sahada 11 adamla çıkarmıyormusun takımı ne anlatıyorsun sen taş kuşa kuş taşa bir şekil çarpar zaten bu kadar puan alırdı bu takım hem de hocasız sen ne verdin ne kattın bu takıma sanane 300 den 500 den, sen kendini sorgula ve istifa et.

4 11 Cevap Yaz
Ak 22 Eylül 2020 15:14

Dua et sen Başkan'a sen nereyi çalıştırdında 1 senedir sana burada antrenörlük deneyimi kazandırıyorlar.. Bir senedir çalıştırdığın futbolcular aşama kaydetmedi sen kime ne anlatıyorsun.... Bir de anlaşmanı yayınlada görelim ne kadar Eskişehirsporlu olduğunu.....

3 13 Cevap Yaz
Hakan 22 Eylül 2020 13:37

Hocam çok doğru konuştun. Hesap sorulması gereken kişiler Kulübü bugün ki borç yükü içinde olmasına sebep olan yönetici ve baskanlar. Siz ve futbolcular değil hocam.

15 11 Cevap Yaz
ESESIM 22 Eylül 2020 13:30

Yahu arkadaş bu ne pişkinlik,şartlar ne olursa olsun babanın hayrinami burdasın.15 maçtır oynanan oyun ortada,kimi futbolcuların performansı yerlerde,teknik adamsan görevini yap,taraftarın başının eleştirileri az bile,sana gösterilen sabır senden kat kat esesli teknik adama gösterilmedi,HADDINIZI BILIN

9 21 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi