BİM'e Oyun Bilgisayarı, Airfrayer, Tekerlekli Valiz, Kahve Değirmeni ve Su Arıtma Cihazı Geliyor! 23 Şubat 2024 BİM Katalog İndirimi!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç BİM'e Oyun Bilgisayarı, Airfrayer,  Tekerlekli Valiz, Kahve Değirmeni ve Su Arıtma Cihazı Geliyor! 23 Şubat 2024 BİM Katalog İndirimi!
A
a

BİM, uygun fiyatlarla geniş bir ürün yelpazesi sunmasıyla tanınıyor. Yiyecek-İçeceklerden, elektroniğe, BİM Türkiye'deki pek çok kişinin uğrak noktası haline gelmiştir. Yaklaşan indirimlerinin, özellikle de bazı heyecan verici yeni ürünlerin eklenmesiyle çok fazla ses getirmesi şaşırtıcı değil. 20-23 Şubat 2024 BİM katalog indirimi sırasında satışa sunulacak oyun bilgisayarı, a

Sütiş Eskişehir

Eğer bir oyuncuysanız, en yeni oyunları kaldırabilecek bir bilgisayara sahip olmanın ne kadar önemli olduğunu bilirsiniz. BİM, üst düzey bir makineye servet harcamak istemeyen oyuncular için 23 Şubat'ta mükemmel bir HP Victus oyun bilgisayarı sunuyor.

Air Frayerlar son yıllarda giderek daha popüler hale geldi ve bunun iyi bir nedeni var. Derin yağda kızartmaya göre daha sağlıklı bir alternatiftir ve lezzetli, çıtır çıtır yiyecekler üretir. BİM'in 23 Şubat'ta satışa sunacağı Luxell airfrayer, suçluluk hissetmeden kızarmış yiyeceklerin tadını çıkarmak isteyen herkes için harika bir seçenek.

Eğer bir kahve tutkunuysanız, taze çekilmiş kahve çekirdeklerinin yerini hiçbir şeyin tutamayacağını bilirsiniz. BİM'e gelen kahve değirmeni, mükemmel bir fincan kahvenin tadını çıkarmak isteyen herkesin sahip olması gereken bir üründür. Çekirdekleri hızlı ve verimli bir şekilde öğütebilen 140 watt'lık bir motora sahiptir. Ayrıca, temizlemeyi kolaylaştıran çıkarılabilir bir öğütme haznesine sahiptir. Ayrıca, öğütme işlemini izlemenizi sağlayan şeffaf bir kapağı vardır.

Temiz içme suyu sağlık için çok önemlidir ve BİM'in su arıtma cihazı mümkün olan en saf suyu elde etmenize yardımcı olabilir. Klor, tortu ve bakteri gibi safsızlıkları gideren 6 aşamalı bir filtreleme sistemine sahiptir. Ayrıca su sıcaklığını gösteren dahili bir LED ekrana sahiptir, böylece sıcak ve soğuk su arasında seçim yapabilirsiniz.

20-23 Şubat 2024 BİM katalog indirimi, kaliteli ürünlerde büyük fırsatları seven herkes için heyecan verici bir etkinlik olacak. Oyun bilgisayarı, hava fritözü, kahve değirmeni ve su arıtma cihazının eklenmesiyle herkes için bir şeyler var. Bu ürünlere indirimli fiyatlarla sahip olmak için bu fırsatı kaçırmayın. İndirim süresince size en yakın BİM mağazasına gidin ve bu muhteşem fırsatlardan yararlanın!

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi