Bilecik’Te Bir Kütüphane Açılışı Daha Gerçekleştirildi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Bilecik’Te Bir Kütüphane Açılışı Daha Gerçekleştirildi
A
a

Kültür Ve Turizm Bakanlığı İle Milli Eğitim Bakanlığı Ortaklığında “Kütüphanesiz Okul Kalmasın” Projesi Kapsamında Bilecik’İn İnhisar İlçesi Çok Programlı Anadolu Lisesi’Nde Kütüphane Açılışı Gerçekleştirildi. Açılışa Bilecik İl Kültür Ve Turizm Müdürü Serkan Bircan, İnhisar Belediye Başkanı Mehmet Kepez, İnhisar Kaymakamı Elif Nur Saçal Ve Diğer Davetliler Katıldı.

Sütiş Eskişehir
“Kütüphanesiz Okul Kalmasın” projesi ile Bilecik’te bir kütüphanenin açılışı daha gerçekleştirildi.
Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı ortaklığında “Kütüphanesiz Okul Kalmasın” projesi ile Bilecik’in İnhisar ilçesi Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde kütüphane açılışı gerçekleştirildi. Açılışa Bilecik İl Kültür ve Turizm Müdürü Serkan Bircan, İnhisar Belediye Başkanı Mehmet Kepez, İnhisar Kaymakamı Elif Nur Saçal ve diğer davetliler katıldı.
Kültür ve Turizm İl Müdürü Serkan Bircan, kente bir kütüphane daha kazandırmanın sevinci içerisinde olduğunu belirterek, “Kitapsız yetişen çocuk, susuz büyüyen ağaca benzer ilkesi ile bizlerde kitapsız okul, kitapsız çocuk kalmasın dedik. Emeği geçen herkese şükranlarımızı sunuyoruz. Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza yeni kütüphaneleri hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.
Kaynak : Bilecik Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi