Bilecik’E Endurobil Extrem Park Alanı Kazandırılıyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Bilecik’E Endurobil Extrem Park Alanı Kazandırılıyor
A
a

Bilecik’Te "Motokros" Ve "Enduro" Sporlarının Yapılabileceği "Endurobil Extrem Park" Alanının Tamamlanması İçin Çalışmalar Tüm Hızıyla Sürüyor.

Sütiş Eskişehir
Bilecik’te ’Motokros’ ve ’Enduro’ sporlarının yapılabileceği ’Endurobil Extrem Park’ alanının tamamlanması için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.
Bilecik Belediyesi ve Bilecik Valiliği Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü iş birliğinde Bilecik’e, Endurobil Extrem Park alanı kazandırılıyor. Çalışmanın tamamlanmasıyla birlikte 20 ve 21 Nisan 2024 tarihlerinde Bilecik, Türkiye Motosiklet Federasyonu Türkiye Şampiyonası 1. Ayak etkinliğine ev sahipliği yapacak. Belediye Başkan Yardımcısı Güven Çeker, Bilecik Valiliği Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Samet Büyükkurt ve belediye birim müdürleri, gerçekleştirilecek projenin bulunduğu alanda incelemeler yaptı. Çalışmanın tamamlanmasıyla birlikte Bilecik’te güzel bir organizasyon için zemin hazırlanacağını kaydeden yetkililer, gerçekleştirilecek ‘Motokros ve Enduro’ sporlarıyla aktivite ile Bilecik’in tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerinin tanınacağına dikkat çekti.
Kaynak : Bilecik Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi