Beşir Derneği'nden açıklama

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Beşir Derneği'nden açıklama
A
a

Beşir Derneği Eskişehir Temsilcisi Rıza GÜRSOY Türk Polis Teşkilatının 173 Yıl dönümü nedeniyle Yamtığı Basın Açıklamasında;

Sütiş Eskişehir
"1845 tarihinin Türk Emniyet Teşkilatı açısından önemli bir nokta olduğunu belirterek, bu tarihe kadar zabıta olarak nitelenen teşkilatın 10 Nisan 1845 den itibaren polis adı altında hayata geçmiş ve Emniyet Teşkilatının kuruluş günü olarak kabul edildiğini kaydetti.
Türk Polisi, gösterdiği olağanüstü gayretlerle yaptığı hizmetler sonucunda, Milletinin gönlünde taht kurmanın haklı gurur ve mutluluğunu yaşadığını ifade eden Rıza GÜRSOY ; "Polis Teşkilatımız her geçen gün gelişen ve değişen şartlar altında sürekli kendilerini geliştirmektedirler. Emniyet Teşkilatımız, sadece adi suçlarla değil, ülkemizi parçalamak isteyen Vatan hainleriyle de canları pahasına mücadele etmektedirler. Türkiye Cumhuriyeti devletimizin, ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, huzur ve asayişi temin etmek, suç işlemesini önlemek suçluları adalete teslim etmek gibi önemli görevleri başarıyla yerine getiren Polis Teşkilatımıza müteşekkiriz. Bu vesile Halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamak için görev yapan Emniyet Teşkilatı’nın tüm mensuplarının 172.’inci kuruluş yıldönümünü kutluyor, teşkilatın her kademesinde hizmet vermiş şehit polislerimizi rahmetle anıyor, görevleri başındaki fedakâr polislerimiz ve bütün teşkilat mensuplarının çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi