Başkan Çöl Hemşerilerini Ziyaret Etmeye Devam Ediyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Başkan Çöl Hemşerilerini Ziyaret Etmeye Devam Ediyor
A
a

Afyonkarahisar Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl Ve Başkan Yardımcısı Mehmet Öztopbaş, Yeni Doğan Bebekleri Evlerinde Ziyaret Etmeye Devam Ediyor.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Afyonkarahisar Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl ve Başkan Yardımcısı Mehmet Öztopbaş, yeni doğan bebekleri evlerinde ziyaret etmeye devam ediyor.
Başkan Çöl tarafından rutin haline getirilen ziyaretler kapsamında geçmiş olsun ziyaretleriyle, yeni doğan bebeklerimize hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunuyor. Sandıklı Belediyesi’nde çalışan personellere geçmiş olsun ziyaretlerinde bulunan Başkan Çöl, kendilerine ve ailelerine acil şifalar dileklerinde bulunarak, en kısa zamanda normal yaşantılarına dönmeleri dileklerinde bulundular.
Yeni dünyaya gelen bebeklerin ailelerini ziyaret eden Başkan Çöl, ailelere hayırlı, vatanına, milletine, dinine, bayrağına bağlı nesiller olmalarını Cenab-ı Allah’tan niyaz ederek, evlatlarının hayırlı ve uğurlu olmalarını temenni ettiler. Başkan Çöl ziyaretleri kapsamında ailelerin bir ihtiyaçlarının olup olmadığını sorarak, bu konuda kendilerini gece gündüz aramaktan çekinmemeleri gerektiğinin altını çizerek, ailelere günün bir hatırası olması sebebiyle hediye takdim etti.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi