Başkan Büyükerşen, afetzedeleri ilk bayramda yalnız bırakmadı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Başkan Büyükerşen, afetzedeleri ilk bayramda yalnız bırakmadı
A
a

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Türkiye'yi sarsan Kahramanmaraş merkezli depremlerin sonrasında ilk bayramda Malatya'daki afetzedeleri yalnız bırakmadı.

Sütiş Eskişehir
Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat’taki 7,7 büyüklüğündeki depremlerden sonra Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, ilk Ramazan Bayramı'nda Malatya'daki afetzedeleri yalnız bırakmadı.
Büyükerşen, ESKİ ekipleri ve Muğla Büyükşehir Belediye personeliyle son iftar yemeğini Malatya'da açtı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Başkan Büyükerşen," Ramazan Bayramında yurttaşlarımıza umut olabilmek, moral olabilmek için Malatya’dayız. Ramazan ayının son iftarını ise Malatya’da aylardır depremin yaralarını sarmak için özveriyle çalışan ESKİ ekiplerimiz ve Muğla Büyükşehir Belediyemizin personeli ile birlikte açtık. Deprem bölgesinde görev alan tüm çalışma arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum. Hepinizle gurur duyuyorum. Ramazan Bayramının birinci gününde de Malatya’da yurttaşlarımızla bir arada olacağız" dedi.
AKŞENER VE BÜYÜKERŞEN MALATYA'DA

İYİ PARTİ LİDERİ AKŞENER İLE BULUŞTU

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, dün akşam gittiği Malatya’da İYİ Parti lideri Meral Akşener ile de vatandaşlarla buluştu, bayrama burada girdi. Büyükerşen, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, şu ifadeleri kullandı: “Millet İttifakı ortağımız İYİ Partinin Genel Başkanı Sayın Meral Akşener ile birlikte Malatya’da yurttaşlarımızla birlikteyiz. Depremin ilk gününden beri olduğu gibi bundan sonra da büyük acıyı yaşayan yurttaşlarımızın yanında olacağız.”  Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ile de bir araya gelen Büyükerşen, “Sayın Gürün ile bayramın ilk gününde Malatya’dayız.  Malatyalı yurttaşlarımızla bir araya gelmeden önce bölgede aylardır görev yapan personelimiz ile bayramlaşıyoruz” dedi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi