Başkan Akçadurak, “Kadir Gecesine Ulaşmanın Sevincini Yaşıyoruz”

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Başkan Akçadurak, “Kadir Gecesine Ulaşmanın Sevincini Yaşıyoruz”
A
a

Başkan Akçadurak, “Kadir Gecesine Ulaşmanın Sevincini Yaşıyoruz”

Sütiş Eskişehir
Kütahya’nın Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, "Ramazan ayının son günlerine yaklaşmanın hüznünü Kadir Gecesine ulaşmanın sevincini yaşıyoruz" dedi.
Başkan Akçadurak, “Birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma duygularının had safhaya ulaştığı 11 Ayın Sultanı olan Ramazan Ayı’nın son günlerine yaklaşırken, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ne kavuşmuş olmanın heyecanı ve sevincini yaşıyoruz. Tutulan oruçlarla yapılan ibadet ve yardımlarla bir manevi iklimden geçerek idrak ettiğimiz Ramazan ayı, Kadir Gecesi ile zirveye ulaşmakta ve bayram sevinci ile taçlanmaktadır” diye konuştu.
Başkan Akçadurak ayrıca, “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu azaptan kurtuluş olarak bilinen mübarek günleri rahmet ve mağfiretin sağanak halinde indiği bu gecede yüce rabbimize karşı af dileyerek geçirmek en büyük temennimizdir.
Gedizli hemşerilerimin ve tüm İslam âleminin Kadir Gecesi’ni tebrik ediyor, Bu gecenin ülkemize, tüm İslam âlemine ve bütün insanlığa barış, huzur ve mutluluklar getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum” ifadelerini kullandı.
Kaynak : Kütahya Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi