Bandırmaspor – Eskişehirspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? Canlı yayın

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Bandırmaspor – Eskişehirspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? Canlı yayın
A
a

Eskişehirspor TFF 1. Lig'in 5. haftasında Bandırmaspor ile karşı karşıya gelecek. Eskişehirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı izlenebilecek sorularının cevabı haberimizde.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri...
TFF 1. Lig’in 5’inci haftasında lige verilen 15 günlük aranın ardından Eskişehirspor bugün Bandırmaspor’un konuğu olacak. Şimşekler zorlu maçın hazırlıklarını tamamladı ve Bandırma’ya 22 kişilik kafileyle gitti.

Eskişehirspor maçı ne zaman, saat kaçta?

Eskişehirspor Bandırmaspor ile bugün (17.10.2020 Cumartesi) saat 13:30’da karşı karşıya gelecek.

Eskişehirspor maçı hangi kanalda? Şifresiz mi?

17 Ekim Cumartesi günü saat 13:30’da başlayacak olan Bandırmaspor – Eskişehirspor maçı TRT ekranlarından da naklen ve şifresiz olarak yayınlanacak. Karşılaşma ayrıca beIN SPORTS MAX HD 1 ekranlarında da canlı olarak verilecek.

Eskişehirspor maçını kim yönetecek?

Bandırmaspor-Eskişehirspor maçına Adana bölgesi hakemi Caner Ak atandı. Merkez Hakem Kurulu TFF 1. Lig’de beşinci 5. Hafta maçlarını yönetecek olan hakemleri geçtiğimiz gün açıklamıştı. Bandırmaspor-Eskişehirspor maçında düdük Caner Ak’ta olacak. Yardımcılıkları ise Oğuz Kağan Çalışır ve Furkan Ürün yaparken maçın 4. hakemi olarak da Deniz Sercan Akgül görev yapacak. Hakem Caner Ak geçtiğimiz sezon Es Es’in evinde Erzurumspor’a 2-1 kaybettiği maçı yönetmişti.

eskisehirspor bandirmaspor maci ne zaman saat kacta 17 10 2020

Kıvanç ve Mevlüt yok

TFF 1. Lig’in beşinci haftasında bugün deplasmanda Royal Hastanesi Bandırmaspor ile karşılaşacak olan Eskişehirspor, hazırlıklarını dün sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla tamamladı. Teknik Direktör İlhan Var yönetiminde Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde yapılan antrenman, teknik ve taktik çalışmalarla tamamlandı. Maç kafilesi saat 14.00’de maçın oynanacağı Bandırma’ya hareket etti. Ümraniyespor maçında kırmızı kart gören Kıvanç Karakaş ile Mevlüt Çelik kafilede yer almadı.

İşte 22 kişilik kafile

Eskişehirspor’un Bandırma kafilesinde şu isimler yer aldı, Melih Ağa, Ekrem Kılıçarslan, Ebrar Yiğit Aydın, Sezgin Coşkun, Onur Bayramoğlu, Buğra Çağlıyan, Talha Erdoğan, Furkan Balaban, Bedirhan Altunbaş, Hasan Ulaş Uygur, Mehmet Özcan, Alperen Kocabaş, Muhammet Akbulut, Kaan Gül, İbrahim Halil Öner, Furgan Polat, Erdal Akdarı, Bilal Ceylan, Berkay Tanır, Arda Okumuş, Sunday Alimi ve Hamed Sholaja.

Eskişehirspor’un puanı silindi

2019-2020 sezonuna istediği gibi bir başlangıç yapamayan Eskişehirspor oynadığı 4 maçta 2 puan toplayabildi. Takımın bu durumuna üzülen Siyah Kırmızılı camia geçtiğimiz gün TFF’den gelen haberle yıkıldı. Kulüp lisansı alınması için gerekli kriterleri yerine getiremeyen Eskişehirspor’un ne yazık ki 3 puanı silindi. Eskişehirspor’un bugünkü rakibi Bandırmaspor ise geride kalan 4 haftada 1 galibiyet 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak 4 puan topladı.

Zorlu deplasman

Büyük bir moral bozukluğu ile Bandırma’ya giden Eskişehirspor, zorlu deplasmandan puan ya da puanlarla dönmek istiyor. Yeni Teknik Direktörü İlhan Var önderliğinde bugün ilk maçına çıkacak olan Kırmızı Şimşekler büyük üzüntüler yaşayan taraftarın yüzünü biraz olsun güldürmek istiyor.

5’inci karşılaşma

Bandırmaspor ile Eskişehirspor kulüp tarihinde beşinci kez karşı karşıya gelecek. Daha önce oynanan dört maçın dördünü de Eskişehirspor kazandı. İlk olarak 20 Kasım 1983’te oynanan karşılaşmada gülen taraf 1-0’lık sonuçla Eskişehirspor oldu. Aynı sezon Bandırma’da oynanan maçı Siyah-Kırmızılılar 2-0 kazandı. İki takım son olarak 2016-17 sezonunda aynı ligde mücadele etti. Eskişehir’deki maçı 4-1 kazanan Kırmızı Şimşekler, Bandırma’da oynanan maçtan ise 87’nci dakikada Semih Şentürk’ün golüyle 1-0 galip ayrılmıştı. Söz konusu maçlarda rakip filelere 8 gol atan Es Es, kalesinde sadece 2 gol gördü.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
bilek26 17 Ekim 2020 14:22

Golü attıktan sonra hakeme bir haller oldu maçı katletmeye başladı.

0 0 Cevap Yaz
bilek26 17 Ekim 2020 13:28

Ben bu maçtan ümitliyim 2 forvet le oynamamız iyi nijeryalılar görevini takım oyunu olarak yaparlar ise goller atabiliriz ama halilin terine berkay tanır girerse oyuna o zaman daha etkili olacağız inşallah.

0 0 Cevap Yaz
ess 17 Ekim 2020 13:12

bakalım bandırcez mi? banılcez mi? yoksa banışemeğcez mi?

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi