Balık tezgahları bereketlendi: Fiyatı 40 liraya düştü

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Balık tezgahları bereketlendi: Fiyatı 40 liraya düştü
A
a

Sezon bereketli başladı, atılan ağlar balıkla doldu. Bu durum, balık tezgahlarındaki fiyatlara da olumlu yansıdı.

Sütiş Eskişehir

Sezon bereketli başladı, atılan ağlar balıkla doldu. Bu durum, balık tezgahlarındaki fiyatlara da olumlu yansıdı. Özellikle palamuttaki bolluk, hem balıkçıların hem de vatandaşın yüzünü güldürdü. Sezonun başından beri en çok tercih edilen balık palamut. Boyutuna göre 40 lira ile 60 lira arasında da fiyatı değişiyor.

HAVALAR SOĞUDUKÇA FİYATLAR DÜŞECEK

En çok palamut tercih edilse de mevsimi yaklaşan balıklar da alıcı buluyor. Çinekop ve hamsinin kilosu 80 lira, istavritin kilosu ise 100 liradan satılıyor. Balıkçılar satışlardan memnun. Düşen fiyatlar onların da yüzünü güldürüyor. Havaların soğumasıyla fiyatların daha da düşmesi bekleniyor.

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Cevdet26 5 Kasım 2022 20:11

Şaka mı bu ? Yoksa 40tl az para mı ? Üç tarafı denizlerle çevrili ülkemizde, balık bolluğunda 40tl fiyata milleti sevinir hale getirenleri Allah bildiği gibi yapsın... Dört kişilik aile birer palamut alsa akşam yemeğine 40tl den 160tl yapar. Hadi bunun yeşilliğini, limonunuda 40tl den saysan. Etti sana 200tl bir akşam yemeği. Daha ekmeği, yağı, tuzu, gazı hesapta bile yok. Haaaydi afiyyet olsunn...

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi