Ciddi bir sorunumuz var

Bilindiği gibi eski Belçikalı kalecimiz Ruud Boffin, alacakları ödenmediği için kulübümüzün 6 puan ceza almasına ve transfer yasağına maruz kalmasına neden olmuştu

14 Nisan 2020 09:17
A
a
Sütiş Eskişehir
Bilindiği gibi eski Belçikalı kalecimiz Ruud Boffin, alacakları ödenmediği için kulübümüzün 6 puan ceza almasına ve transfer yasağına maruz kalmasına neden olmuştu. Şimdi Eskişehirspor yönetiminin bu cezayı bertaraf ettiğini, Boffin ile bir şekilde anlaştığını öğrendik. Yaklaşık 440 bin Euro alacağı olan Boffin muhtemelen, "Sen bizim evladımızsın" diyerek ikna edilmemiştir. Ancak 440 bin euro alacağının tamamı da kendisine verilmemiştir. Mustafa Akgören ve arkadaşlarını tebrik ederiz. Şimdi önümüzde bir de Pinto meselesi var. Pinto'nun da alacağı 510 bin euro bulunuyor. Yani yaklaşık 3 milyon 800 bin lira... Eğer ki Pinto 'normal' bir kişi olsaydı, onunla da anlaşma yolunu bulacağımızı umut ederdim. Ancak Pinto'nun asıl derdinin parasını kurtarmak değil, Eskişehirspor'u cezalandırmak olduğunu seziyoruz. Artık Eskişehir'de başına ne gelmiş, antreman yaparken topu inşaata mı kaçmış orasını bilemeyeceğim. Fakat kendisinin kentimizden ve kulübümüzden nefret ettiği açık. Tabii "Bu karakterdeki bir adamla, nasıl olup da milyonlarca lira karşılığı antlaşma imzalanmış?" demeyeceğiz. Eski defterleri açmanın sırası değil çünkü. Öte yandan kendisiyle anlaşmazsak da kulübümüz küme düşecek. Ciddi bir sıkıntıyla karşı karşıyayız.

Yasak kalktı böyle oldu 

Sokağa çıkma yasağının kalkmasıyla birlikte vatandaş marketlere hücum etti. Aslında pek çok vatandaşımızın evinde değil iki gün, iki hafta yetecek erzak olduğuna inanırım. Öte yandan siz eğer iki gün sürecek bir sokağa çıkma yasağını iki saat önce ilan ederseniz, bu ilanı da 'Birinci kişi' tarafından değil, Anadolu Ajansı tarafından yaparsanız böyle olur işte. Vatandaş kendisini yönetenlere güvenmez ve, "Sokağa çıkma yasağı ilan etmeyi bile ellerine yüzlerine bulaştırıyorlar" diye düşünür. Bu güvensizlik de marketlere hücum edilmesine neden olur. Şimdi vatandaş yasak kalkar kalkmaz tekrar marketlere koşuyor, çünkü yarım saat sonra ne olacağını bilemiyor. Burada oturup vatandaşı suçlayabilirsiniz elbette. Fakat şunu unutmamak lazım; politikacılar ne zaman ki vatandaşı suçlamaya başlar, işte onların tükenmeye başladıkları zaman gelmiştir.

Mansız unutulmadı 

Büyükşehir Belediyesi'nin Genel Sekreteriyken geçirdiği rahatsızlık sonucu aramızdan ayrılan Mustafa Mansız unutulmadı. 7 sene önce aramızdan ayrılan Mansız hakkında hem Büyükşehir hem Odunpazarı hem de Tepebaşı Belediyeleri anma mesajları yayınladılar. Mustafa Mansız gibi kıymetli bir kişinin aramızdan ayrılmasına hep üzülmüşümdür. Bugün eğer ki Eskişehir parmakla gösterilen bir şehir olduysa, bunu borçlu olduğumuz kişilerden biri de Mustafa Mansız'dı. Ayrıca kendisinin az bilinen bir özelliğine de çokça şahit olmuşumdur. Rahmetli Mustafa Mansız tam bir fukara babasıydı. Üstelik sağ eliyle yaptığı yardımı, sol eline haber vermeyen bir hayırsever. Kendisini rahmet ve minnetle anıyoruz.


 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Dik Duruş 16 Nisan 2020 05:14

Gazatecilik anlayışı garip malesef Tatar Mustafa'ya neden teşekkür edilcek napti Kaan ay edilmedi onca transfer i açtı adam cidden herşeyi bir sorgulayin lütfen haber yapmak için tebrik mesajları cebinde para yok başkanlığa baskı yaptı gerçi hoş adayda yokda niye abi niye ozaman herkes başkan olurdu Eskişehir spor bukadar kuculdumu ya amigolar başkan oluyor.

0 3 Cevap Yaz
Kerem bey 15 Nisan 2020 23:44

Boffin kesinleşti yazdıklarınızı tekrar okurmusunuz

0 4 Cevap Yaz
Sezar 15 Nisan 2020 12:00

Sadece düşmanlık üzerine kurgulamak faşizm dir. Herkes haklı olarak çlkarının peşinde hepsi bu. Bizde eksik olan demokrasi kültürü ve cesaret. İktidar ve güçlüyü ne olursa olsun alkışlıyoruz. Güç ve iktidar gittikten sonra yani iş işten geçtikten sonra eleştiriyoruz. Korkaklık ve çıkarcılığımızı da başkalarını suçlayarak kapatıyoruz.

0 3 Cevap Yaz
Komiksin 14 Nisan 2020 21:14

Ne zaman doğruları yazacaksınız İnan merak ediyorum geçmiş yönetimler için neler dedin şimdi tebrik ediyorsun Kaan Ay ‘a siyaset yapıyor Osman taş’a şovmen Mehmet Şimşe’e içip içip twit atıyor diyen siz değişimiydiniz Takımı dağıtmak mı başarı personeli atmak mı başarı ligde sonuncu olmak mı başarı ceza yemek mi başarı Kim bu güne kadar ne vermiş Eti’nin parası nereye gitmiş Futbolcular maaş almış mı personel maaş almış mı sorsanıza bakalım

1 7 Cevap Yaz
Esesliiii 14 Nisan 2020 16:54

Sayin Kerem Bey, Mustafa Akgoren ve ekibini EsEsimizi 2. Lige dusurdugü icin mi tebrik ettiniz? Kuculmeye gidiyoruz diye tesis personellerini işten çıkarıp kimseyi almayacağız deyip te yandaslarini kulübe doldurdukları icin mi tebrik ettiniz? Yoksa parasiz yönetime gelip parasızlıktan tecrübeli topculara ödeme yapamayıp gönderdikleri için mi tebrik ettiniz?

2 8 Cevap Yaz
Kerem bey 14 Nisan 2020 15:36

Benimle iddiaya girermisiniz Boffinle anlaşıldığı dosyanın kapandığı falan filan hepsi yalan bir hafta sonra bu yazdığınızı tekrar okuyun Bu arada yemeğine iddiaya girelim )))

1 14 Cevap Yaz
Hasan 14 Nisan 2020 14:37

Son 10 yıldır EsEs belir odakların hedefi haline geldi.Sadece Pinto gibiler bu lobilerin kozu oldu.EsEs birazcık toparlansın hemen devreye giriyorlar.Amaç intikam almak.Herkesin bir derdi EsEs le. EsEs sahipsiz aslında şehir sahipsiz. Borçları milyor tl olan kulplere hiçbir şey olmuyor.Yurtdışından bile sponsor bulunuyor.EsEs 5-6 MİLYON BULAMIYOR..

10 5 Cevap Yaz
Altan 14 Nisan 2020 11:09

Asıl sorun eski defterlerde Kerem bey. Eskişehir Sporun nezih taraftarının duygularını sömürerek kulübü menfaatleri için kullanan yöneticiler olduğu ciddi şekilde dile getirilirken, bunlar için bir şey yapmamak, gelecekte bu niyetteki yöneticilerin gelmesine neden olacaktır. Ülkemizin ve Eskişehir'in geri kalmasına asıl neden oluşturan bu zihniyetteki kişiler için her türlü eski defterler açılmalı ve gereği yapılmalı.

1 8 Cevap Yaz
Fatih 14 Nisan 2020 10:55

Mustafa Aygören ve arkadaşlarını neden tebrik etmişsin anlayamadım,anlayan varsa yazabilirse çok memnun olurum.Dizi filmlerin arasında ürün yerleştirme gibi duruyor

2 9 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi