ANNE GÖZÜNDEN ÇOCUKLAR

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç ANNE GÖZÜNDEN ÇOCUKLAR
A
a

Odunpazarı Belediyesi Emek Oyuncak Kütüphanesi’nde eğitim gören çocukların anneleri tarafından “Anne Gözüyle Çocuk” sergisi açıldı. 

Sütiş Eskişehir
Odunpazarı Belediyesi Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen sergiye, Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, Eskişehir Kent Konseyi Başkanı Nuray Akçasoy, CHP Odunpazarı İlçe Kadın Kolları Başkanı Sibel Yeşildal, Odunpazarı Belediyesi Meclis üyeleri, daire müdürleri, “Anne Gözüyle Çocuk” sergisi için fotoğraf çeken sanatçı anneler ve davetliler katıldı.

Sergi açılışından önce konuşma yapan Başkan Kurt, “Bu etkinliği gerçekleştirdiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Gerçekten bir insanın en önemli varlığı çocuklarıdır. Çocuklarımızın geleceği için her şeyi yaparız. Odunpazarı Belediyesi olarak da tüm çocuklar için elimizden gelen ne varsa yapmamız gerekir. Önce çocukları ve kadınları mutlu etmemiz gerekir. Kendi çocuğuna farklı bir bakışla bu tespitleri yapan kadınlarımızı tebrik ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Kurt çocuklarla birlikte serginin açılışını gerçekleştirdi. Sergiyi anneler ve çocuklarla birlikte gezen Başkan Kurt, çekilen fotoğrafları oldukça başarılı buldu. Sergiyi gezen Başkan Kurt ve diğer protokol katılımcıları daha sonra sergiyi hazırlayan sanatçı annelere katılım belgesi takdim etti.
Kaynak : İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi