Ankaraspor - Eskişehirspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? Canlı yayın

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Ankaraspor - Eskişehirspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? Canlı yayın
A
a

Eskişehirspor TFF 1. Lig'in 2020-2021 sezonu 1. haftasında Ankaraspor ile karşı karşıya gelecek. Eskişehirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı izlenebilecek sorularının cevabı haberimizde.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri...

Ankaraspor – Eskişehirspor TFF 1. Lig’in ilk haftasında karşı karşıya geliyor. Eskişehirspor Ankara Osmanlı Stadı’nda Ankaraspor’un konuğu olacak.

Ankaraspor ile Eskişehirspor bu akşam 16’ncı kez karşı karşıya gelecek. Önceki adı Osmanlıspor olan Başkent temsilcisi ile daha önce 15 kez karşılaşan Eskişehirspor, rakibini 6 kez mağlup etti. Ankaraspor 5 kez kazanırken, iki takım 4 kez yenişemedi. 12’si resmi, 3’ü hazırlık olan bu karşılaşmalarda, Es Es rakip fileleri 22 kez havalandırırken, Başkent ekibi 19 gol attı.

Eskişehirspor maçı ne zaman, saat kaçta?
Eskişehirspor Ankaraspor ile bu akşam (12.09.2020) saat 19:00’da Ankara Osmanlı Stadı’nda karşı karşıya gelecek.

Eskişehirspor maçı hangi kanalda? Şifresiz mi?
12 Eylül Cumartesi günü saat 19.00'da başlayacak olan Ankaraspor - Eskişehirspor maçı, TRT ekranlarından da naklen ve şifresiz olarak yayınlanacak.

Eskişehirspor maçını kim yönetecek?
Merkez Hakem Kurulu’ndan yapılan açıklamaya göre, Ankaraspor - Eskişehirspor karşılaşmasını Emre Kargın yönetecek. Yardımcılıklarını Baran Eraslan, Murat Tuğberk Curbay yapacak. Dördüncü hakem ise Mehmet Tereci olacak.

Eskişehirspor’da 3 eksik var
Eskişehirspor’da Ankaraspor maçı öncesi üç eksik bulunuyor. Kaptan Sezgin Coşkun'un sağ alt adalede yırtık nedenliyle tedavisi sürüyor. sol diz patellar tendinozis tanısıyla tedavisi süren Doğukan Ünal ve sağ diz lateral menisküs ameliyati sonrası rehabilitasyon süreci devam eden Selman Çiftkanatlı bu akşamki maçta forma giyemeyecek.

ankaraspor eskisehirspor maci kacta 12 09 2020.jpg
 
Eskişehirspor galibiyet istiyor
Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Özer, Ankaraspor maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Özer zorlu 90 dakikadan 3 puanla ayrılmak istediklerini söyledi.

İstekli ve azimliyiz
Özer, “İlk hafta maçımız bizim için çok önemli. Geçirdiğimiz verimli kamp döneminin karşılığını rakibimiz karşısında sahadan 3 puanla ayrılarak almak istiyoruz. Özellikle bu hafta yaptığımız taktik çalışmalarda genç arkadaşlarımızdan yararlanma fırsatı ve onlardan ne şekilde yararlanacağımızı görme şansı elde ettik. Genel olarak baktığımızda istekli, azimli ve tam motive bir oyuncu kadromuz var” dedi.

Sezgin dışında eksik yok
Teknik Sorumlumuz, sakatlıklarla ilgili ise “Kaptanımız Sezgin’in bir sakatlığı var. Kısa sürede takımımıza katılacaktır diye umuyorum. Bunun dışında 2 eksiğimiz bulunuyor. Oyuncularımızın isteklerini sahaya da yansıtacaklarını düşünüyorum” ifadelerini kullandı. Özer’in maçta kimlere forma şansı tanıyacağı ise merak konusu.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi