Alt sıralar alev alev!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Alt sıralar alev alev!
A
a

Spor Toto 1. Lig'de 31.hafta maçlarında, ligde kalma mücadelesi veren Giresunspor’un haftayı Gazişehir beraberliği ile kapatmasının ardından, Elazığspor da dün deplasmanda İstanbulspor ile 2-2 berabere kaldı. Son dakika beraberliği ile yıkılan Elazığ, ligde kalma umutlarını mucizelere bıraktı

Sütiş Eskişehir
Giresunspor 1 puanı kurtardı
Haftanın açılış mücadelesinde play-off potası içinde yer alan Gaziantep Gazişehir deplasmanında kritik bir maça çıkan Giresunspor, haftalardır devam eden kötü gidişe, rakibi karşısında aldığı 2-2’lik beraberlik ile son verdi. Ligin bitimine 3 maç kala puanını 30’a çıkartan ve ateş hattından bir nebzede olsa uzaklaşan Giresun, ligde kalma umutlarını Adana Demir, Hatay ve Altınordu ile oynayacağı maçlara taşıdı.

Elazığspor 3 puandan oldu
Diğer taraftan 23 puanla ligde tutunması zor gözüken Elazığspor ise, dün sürpriz bir deplasman beraberliğine imza attı. İstanbulspor ile deplasmanda karşılaşan Elazığspor, rakibi karşısından 2-0 önde götürdüğü mücadelede, son dakikalarda kalesinde gördüğü 2 golle sahadan 2-2 beraberlik ile ayrılmak zorunda kaldı. Puanını 24’e çıkartan ve düşme potasındaki  rakibi Giresun’un 6 puan gerisinde kalanElazığspor, Kardemir Karabükspor’un ardından lige veda edecek ikinci takım olarak gözükmeye başladı. Ligde kalması mucizelere bağlı olan Elazığspor, kalan son üç maçını ise Ümraniye, Afyon ve Altay ile oynayacak.

Afyonspor can derdinde
Giresun ve Elazığspor’un aldıkları puan ile ateş hattına iyice yaklaşan Afyonspor ise, bugün Eskişehirspor ile oynayacağı maçta, edata ölüm kalım sınavına çıkacak. Ligde kalma yolunda mutlak puana ihtiyacı olan Afyon, Eskişehirspor maçının ardından, ligde kalan son üç maçta ise Osmanlı, Elazığ ve Ümraniye ile karşılayacak.


 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi