Alex'ten Hürriyet Gücer açıklaması: Vuruyorduk, kırıyorduk...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Alex'ten Hürriyet Gücer açıklaması: Vuruyorduk, kırıyorduk...
A
a

Fenerbahçe taraftarının gönlünde taht kuran Alex de Souza, Eskişehirspor kaptanı Hürriyet Gücer ile ilgili çok içten açıklamalarda bulundu: "Vuruyorduk, kırıyorduk, dikişler atılıyordu... ama maç sonu birbirimize sarılıyorduk..."

Sütiş Eskişehir

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Brezilyalı Alex De Souza'dan Eskişehirpor kaptanı Hürriyet Gücer ile ilgili detaylı açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Alex De Souza'dan sürpriz bir Eskişehirpor kaptanı Hürriyet Gücer açıklaması geldi. Alex, Hürriyet’e karşı oynamak keyifli geliyordu diyerek, “Hürriyet Gücer'e aslında ayrı bir parantez açmak istiyorum. Ben Hürriyet'e karşı oynamayı seviyordum aslında. Gayet keyifli geliyordu. Çünkü artık bir süre sonra komik olmaya başladı. Espriler dönmeye başladı. Gerek saha içinde, gerek saha dışında... Biz saha içinde gerekli mücadeleyi yapıyorduk. Vuruyorduk, kırıyorduk, dikişler atılıyordu, hepsi oluyordu ama maç sonunda birbirimize sarılıyorduk. Bunu yapmayı başarabilecek bir noktaya gelmiştik Hürriyet'le. Bu yüzden bana keyif veriyordu bu” dedi.

Hürriyet'ten Alex'e gülümseten mesaj...

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi