Afyonkarahisar'ın en büyük parklarından biri olacak

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Afyonkarahisar'ın en büyük parklarından biri olacak
A
a

Afyonkarahisar Belediyesi kentin en büyük parklarından birisini yapmak için harekete geçerken, Ataköy’e yapılacak olan park 52 bin 400 metrekare alan üzerinde 36 bin metrekare yeşil alana sahip olacak

Sütiş Eskişehir
Afyon haberi: Afyonkarahisar Belediyesi kentin en büyük parklarından birisini yapmak için harekete geçerken, Ataköy’e yapılacak olan park 52 bin 400 metrekare alan üzerinde 36 bin metrekare yeşil alana sahip olacak.
Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Ataköy Mahallesi’nde devam eden parkta incelemelerde bulundu. Bölgeye muhteşem bir park kazandıracaklarını söyleyen Başkan Zeybek, “Kentimize hizmet etmek, eser kazandırmak ve yatırım yapmak için tüm çalışanlarımızla aşk ile çalışıyoruz” dedi.
Park Bahçeler Müdürü Barış Dal ve Ataköy Mahalle Muhtarı Muharrem Özdemir birlikte devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Zeybek, 52 bin 400 metrekare alan üzerine kurulu 36 bin metrekare yeşil alana sahip olacak parkta, basketbol ve futbol sahasına, çocuk oyun guruplarından açık hava spor alanlarına kadar her şey düşünüldüğünü ifade etti.
Başkan Zeybek parkta güvenliğinde düşünüldüğünüz sözlerine ekleyerek, “Parklarımızın en önemli unsurlarından biri olan güvenlik için etrafını çevirip burada gelen çocuklarımız, yaşlılarımız ve kadınlarımızın güvenli bir şekilde parka gelebilecekler. Kentimize hizmet etmek, eser kazandırmak ve yatırım yapmak için tüm çalışanlarımızla aşk ile çalışıyoruz” diye konuştu.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Afyon 9 Ekim 2020 17:16

Orolar komple tarim arazisiydi daha 1.2 yil önceye kadar yani bi park icin mahvettiler zaten yeterince park var

0 1 Cevap Yaz
Pinar 8 Ekim 2020 20:16

Sayin mehmet zeybek cayirbag dan carsiya dogru gecerken allh rizasi icin birde kafanizi saga cevirip universityi gecince eski pancar siektini gecince bir bakin oralrda kohne evlere bi calismada oralara dusunun petrol ofsinn butarafi eskiden lokntaydi hayrnza bi ordaki arazlerimze yardimc oln

0 3 Cevap Yaz
Serpil 8 Ekim 2020 17:26

Afyon'un parktan ziyade iş sahalarına ihtiyacı var.Gençleri hep gurbette...

0 8 Cevap Yaz
Osman 8 Ekim 2020 13:20

millet aç, işsiz. AKP hep park, bahçe derdinde. Niye? Anlamak güç. Bu millet parka gelip ot kemirir artık. Pek lüzumlu bir iş sanki. Fabrika açın, üretime destek olun, vergileri indirin. Nasıl bir devlet yönetimi bu anlamak güç.

5 11 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi