Afyonkarahisar Belediyesi Projeyi Bitirmeyi Taahhüt Ettiği Tarihte Temel Atacak

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Afyonkarahisar Belediyesi Projeyi Bitirmeyi Taahhüt Ettiği Tarihte Temel Atacak
A
a

Afyonkarahisar Belediyesi’Nden Yapılan Açıklamada, Geçtiğimiz 31 Mayıs 2022’De Yer Teslimi Ve Yapılan Ve 2023 Mayıs Ayında Bitirileceğini Açıkladığı Teleferik Projesiyle İlgili Yeni Bir Açıklama Yaparak, Projenin Bitirilmesinin Öngörüldüğü Tarihte Temelini Atılacağı Kaydedildi.

Sütiş Eskişehir
Afyonkarahisar Belediyesi, geçtiğimiz 31 Mayıs 2022’de yer teslimi ve yapılan ve 2023 Mayıs ayında bitirileceğini açıkladığı teleferik projesiyle ilgili yeni bir açıklama yaparak, projenin bitirilmesinin öngörüldüğü tarihte temelini atılacağı kaydedildi.
Afyonkarahisar Belediyesi tarafından geçtiğimiz mayıs ayında yer teslimi yapılan Hıdırlık tepesinden Karahisar Kalesine teleferik projesinde yaklaşık 3 ay geçmesine rağmen ilk kazma vurulamadı. İki istasyonlu kalkış ve varış olmak üzere 600 metre hat uzunluğuna sahip, 3 ledli taşıma sistemli, saatte yaklaşık 400 kişiyi kaleye taşımayı hedefliyor. Yaklaşık 100 milyon TL’ye mal olacak projeyle ilgili Afyonkarahisar Belediyesi tarafından ‘davetiye’ ile yapılan duyuruda, “Yarın saat 13.30 da Teleferik Projesi Temel Atma ve ardından saat 14:30 da yapılacak AFRAY Projesi Temel Atma Törenimizde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız” ifadelerine yer verildi.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi