6 Proje İle ‘Ulusal Kalite Etiketi’ Almaya Hak Kazandılar

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç 6 Proje İle ‘Ulusal Kalite Etiketi’ Almaya Hak Kazandılar
A
a

6 Proje İle ‘Ulusal Kalite Etiketi’ Almaya Hak Kazandılar

Sütiş Eskişehir
Bilecik Ertuğrulgazi Lisesi Müdürü Zaim Akbulut, büyük bir başarıya imza attıklarını söyleyerek, "E-Twinning’de ödülleri toplayarak 6 proje ile ‘Ulusal Kalite Etiketi’ almaya hak kazandık” dedi.
Bilecik Ertuğrulgazi Lise’sinde; yıl boyunca öğretmenler rehberliğinde, öğrenciler tarafından 8 e-Twinning projesi yürütüldü. Bu çalışmalardan 6’sı Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü (YEĞİTEK) e-Twinning Ulusal Destek Servisi tarafından ‘Ulusal Kalite Etiketi’ ile ödüllendirildiler. Ertuğrulgazi Lisesi Müdürü Zaim Akbulut, “Ertuğrul Gazi Lisesi olarak e-Twinning’de ödülleri toplayarak, 6 proje ile ‘Ulusal Kalite Etiketi’ almaya hak kazandık. Okulumuzun İngilizce Öğretmeni Mustafa Kan’ın koordinesinde 3 proje ‘Okuyorum, Edutopia, Kilimistan’, Matematik Öğretmeni İbrahim Selen’in koordinesinde ‘Maths Touching Life’, Coğrafya Öğretmeni Halide Özdemir’in koordinesinde ‘Literary Travel’, Tarih Öğretmeni Pınar Yavuz’un koordinesinde ‘The Adventure of Food’ projeleri e-Twinning Ulusal Kalite Etiketi almaya hak kazandı” dedi.
Projelerde yer alan öğrencileri sertifika ile ödüllendiren Okul Müdürü Zaim Akbulut; öğretmen ve öğrencileri yaptıkları çalışmalardan dolayı kutladı. Akbulut, projelerin ‘Avrupa Kalite Etiketi’ ile de ödüllendirilmesini beklediğini belirtti.
Kaynak : Bilecik Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi