4’ncü sıraya talibim

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç 4’ncü sıraya talibim
A
a

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Serhat Tunç, 24 Haziran seçimlerinde gösterilecek aday listesinin 4’üncü sırasına talip olduğunu söyledi.

Sütiş Eskişehir
ES TV’de Seçime Doğru’da Yazıişleri Müdürümüz Cihan Yıldırım’ın konuğu olan Tunç, sözlerine 24 Haziran seçimlerinin önemini anlatarak başladı. Türkiye’nin hayrına olacak sistem değişikliğinin iptal edilmek istendiğini anımsatan Tunç, ”Sistemin oturması için AK Parti iktidarına ihtiyaç var. Öte yandan memleketin içinde bulunduğu ortam belli. İçeriden ve dışarıdan kuşatılmış durumda. İşte tam bu noktada Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğine ihtiyaç var.”

Adaymış gibi çalışacağım
15 Temmuz darbe girişiminin ve halkın yaptığı direnişi anlatan Tunç “Hayatımda çok özel bir yeri var ve hep olacak. Aday adaylığı kararımda Abdullah Gül’ün son dönemdeki tavırları ve Saadet Partisi’nin yaptığı ittifak etkili oldu. Saadet’li arkadaşlarımı, abilerimi teker teker ziyaret edeceğim. Anlatacağım, konuşacağı, onları dinleyeceğim. Aday adaylığımız 21 Mayıs’a kadar devam edecek. Listede olsak da olmasak da çalışmamız devam edecek. Tüm planlarımız hazır. Listenin 4’ncü sırasına talibim. Dördüncü sırada olursam dört vekil çıkaracağımızı düşünüyorum. Aday olamazsam kuracağım platformla tüm arkadaşlarla adaymış gibi çalışacağım” dedi.

Yıldızı parlayan bir kent oldu
Eskişehir’in çok sevdiğini ve hizmet etmek istediğini ifade eden Tunç, “AK Parti hükümetlerinin yatırımlarıyla yıldızı parlayan bir kent oldu. Özelikle gençlere yönelik işleri takip edeceğim. Esnafım, her kesimden insanla oturup kalkarım. Kimseyle diyalog sorunu yaşamam. Sivil toplumun içinden gelen bir kişiyim” diye konuştu.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi