"Sosyal demokratları da ittifakın içine katacağız"

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç "Sosyal demokratları da ittifakın içine katacağız"
A
a

Cumhur İttifakı, MHP Milletvekili Nurullah Sazak’ın ev sahipliğinde bir araya geldi. İttifakı daha da genişleteceklerini söyleyen Sazak, “Namuslu sosyal demokratları da bu ittifakın içine katacağız” dedi.

Sütiş Eskişehir
MHP Milletvekili Nurullah Sazak’ın ev sahipliğinde bir araya gelen Cumhur İttifakı, uzun zaman sonra birlikte fotoğraf verdi. Sazak’ın ev sahipliği yaptığı akşam yemeğine, AK Parti Milletvekilleri Harun Karacan, Nabi Avcı, Emine Nur Günay, AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhan Sakallı, AK Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Volkan Doğan, AK Parti Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Hasan Tuç katıldı. Toplantıda konuşan Harun Karacan, “Cumhur İttifakı ülkenin milli davası uğruna oluşturulmuş birliktelik. Bu akşam bir aradayız. İnşallah 31 Mart 2019 yerel seçimler tüm ülkede hayırlara vesile olur” diye konuştu.

DOKU UYUŞMAZLIĞIMIZ YOK
Cumhur İttifakı arasında dolu uyuşmazlığının olmadığını söyleyen Sazak, “Cumhur İttifakıyla her zaman bir aradaydı. Seçim öncesi biraraya gelip istişare yapıp kuvvetleri toplamak Eskişehir için Türkiye için ne hayırlıysa onu yapmak için bir aradayız. İnşallah ülkemiz için iyi şeyler yapacağız. Bizim doku uyuşmazlığımız yok. Tepede de anlaştık tabanda da anlaştık şimdi siyasileri de anlaştıracağız inşallah. Biraraya gelmek zorundayız” şeklinde konuştuk.

BÜYÜKERŞEN’E SAYGIMIZ VAR
İttifakı büyüteceklerinden bahseden Sazak, “Hatta biz bu ittifakı büyüteceğiz. Namuslu sosyal demokratları da bu ittifakın içine katacağız. Dürüst insanlarımızı, emeğiyle geçinenler, hakkaniyeti olan. Bu ittifakı daha da büyütüp malum parti haricinde herkesle ittifak kurmak için yürümek zorundayız. Biz olmak zorundayız. Bizden bizimle yürür ama hesapları vardır, menfaatleri vardır. Kimseye bir şey deme hakkımız yok. Ülkenin kalkınması mühim olan. Yol iz bellidir, ülkücünün partisi bellidir” dedi. Yılmaz Büyükerşen hakkında da konuşan Sazak, “Hepsini almak için çalışacağız. Bir kan değişimi olsun. Büyükerşen hocamıza saygımız, sevgimiz var. Yaptı. Ama bunda sonra biraz dinlensin. Bundan sonra biraz da gençler gelsin o bize danışmanlık yapsın diyoruz” dedi.

BİZLERİ BİR ARADA GÖRECEKSİNİZ
Cumhur İttifakı’nın her daim sahada olduğunu ifade eden Günay, “Her daim sahada olacağız. İl ve ilçe başkanlarımız zaten çalışmaya başladı. Normal tempomuzda devam edeceğiz. Çok önemsiyorum. Ülkenin birliği bütünlüğü amacıyla bir araya gelen bir ittifak oldu Cumhur İttifakı. Eskişehir için bir değişim gerekiyor. Bu yüzden bizleri hep bir arada göreceksiniz” diye konuştu.

SİNERJİ DOĞUYOR
“Eskişehir’i geçmişinden daha görkemli bir geleceğe hazırlayacağız” diyen Sakallı, “Böyle bir davette Sayın Nurullah Sazak’a teşekkür ediyorum. Buradan bir sinerji doğuyor ve dalga dalga bütün Eskişehir’e yayılıyor. Şehrimiz için böyle fotoğraflar görmeye devam edeceğiz. Eskişehir’i içinde bulunduğumuz yeni yüz yıla hazırlayacağız. Eskişehir’i geçmişinden daha görkemli bir geleceğe hazırlayacağız. Artık Eskişehir’de yeni sözler söyleme vakti geldi” ifadelerini kullandı.
 
AHENK İÇERİSİNDE ÇALIŞIYOR
Cumhur İttifakı’nın gayet güzel bir ahenk içerisinde çalıştığını vurgulayan Avcı, “Seçim tarihi sıkıntılı bir tarih gibi duruyorsa da artık karar verildi. Tabi Eylül gibi olmasını biz de söyledik ama muhalefetle de bu konuda ortaklaşma sağlanmadı. Bundan sonraki seçimlerde daha farklı olur umarım” dedi.
 
Kaynak : MELTEM KARAKAŞ KAYA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
necati 30 Ocak 2019 23:33

Yazık sizdemi hakaret ediyorsunuz sosyal demokratlara.Cumhur ittifakına oy veren namuslu vermeyen namussuzmu oluyor.AVUCUNU YALA

1 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi