"İyi ki Eskişehirspor'da kalmışız"

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç "İyi ki Eskişehirspor'da kalmışız"
A
a

Forma giydiği iki maçta da gol atma başarısı gösteren Eskişehirspor'un savunma oyuncusu Erdal Akdarı: Burada güzel bir ortamımız var. Takım olarak iyi bir uyum içindeyiz. Haftalar ilerledikçe saha içinde daha da iyi olabileceğimizi düşünüyorum

Sütiş Eskişehir
ESKİŞEHİRSPOR'DA İYİ Kİ KALMIŞIZ
Sonhaber Gazetesi’nden Aytaç Ersoy’a konuşan Erdal Akdarı, forma giyebilmek için yaklaşık altı ay beklediklerini belirterek, “Sabırla bekledik ve şu an ‘İyi ki takımda kalmışız’ diyoruz. Hocamız Fuat Çapa’nın da kalmamızda büyük etkisi oldu. Burada güzel bir ortamımız var. Takım olarak iyi bir uyum içindeyiz. Haftalar ilerledikçe saha içinde daha da iyi olabileceğimizi düşünüyorum” dedi. 

ESKİŞEHİRSPOR TARAFTARI TUTKULU
Eskişehirspor taraftarının farklı olduğunu belirten Erdal Akdari, “Tutkulu bir taraftarımız var. Hem iç sahada oynadığımız maçlarda hem de deplasmanda sürekli yanımızdalar. Onların gücünü hissetmek bizi maçlarda ekstra motive ediyor. Coşkulu bir atmosferde oynamak her futbolcunun hayalidir. Biz bunu yaşıyoruz” diye konuştu. Erdal iki maçta da gol atmasıyla ilgili ise, “Gol atıp atmamam önemli değil. Yeter ki takım kazansın” diye konuştu.

ERDAL AKDARI KİMDİR?
5 Haziran 1993 Batman doğumlu olan Erdal Akdarı, 2 yaşında ailesiyle birlikte Almanya’ya gitti. Orada MTV Treubund Lüneburg Jugend takımında futbol hayatına başlayan Erdal, Hannover 96 U-17, Hannover 96 U-97 ve Hannover 96 A Takımı’nda forma giydi. Kısa bir Kayserispor macerası olan sol ayaklı stoper, SV Babelsberg 03 ve Hambur II takımlarında oynadı. Sezon başında bedelsiz Eskişehirspor’a gelen 26 yaşındaki oyuncu, lisansı çıkmayınca ilk devre forma giyememişti. Devre arası lisans problemi çözülen savunma oyuncusu, çıktığı ilk 2 maçta 2 gol atarak dikkatleri üzerine çekti.

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi