"Hayatımda İz Bırakan İki Şehir Uşak Ve Kütahya”

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç "Hayatımda İz Bırakan İki Şehir Uşak Ve Kütahya”
A
a

Vali Çelik, “ Hayatımda İz Bırakan İki Şehir Uşak Ve Kütahya”

Sütiş Eskişehir
Kütahya Akşemsettin Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulunun “Hedef 2023 Kariyer Söyleşileri”ne konuşmacı olarak katılan Vali Ali Çelik, hayatında iz bırakan iki şehrin Uşak ve Kütahya olduğunu söyledi.
Söyleşide eğitim hayatı ve mesleki tecrübelerini paylaşan Vali Çelik, öğrencilerden gelen sorulara da samimi yanıtlar verdi.
Kütahya’ya hizmet etmekten gurur duyduğunu ifade eden Vali Ali Çelik, “Öğrencilik yaşadığınız bir şehre önce kaymakam sonra vali olarak dönmek kişisel anlamda büyük bir mutluluk. Sizin yetişmenize fırsat veren bir şehre hizmet ediyor olmak ayrıca gurur verici bir duygu” dedi.
Kütahya’ya hizmet etmekten gurur duyduğunu belirten Vali Ali Çelik, “Öğrencilik yaşadığınız bir şehre önce kaymakam sonra vali olarak dönmek kişisel anlamda büyük bir mutluluk. Sizin yetişmenize fırsat veren bir şehre hizmet ediyor olmak ayrıca gurur verici bir duygu. Uşaklıyım, 81 ilin tamamına temas ettim ama hayatımda iz bırakan yerlerden bir tanesi memleketim Uşak, diğeri de memleketim olarak gördüğüm Kütahya. İnsanın iki şehri olması güzel bir duygu” diye konuştu.
Kaynak : Kütahya Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi