"Eskişehirspor taraftarına galibiyet veremediğimiz için üzgünüz"

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç "Eskişehirspor taraftarına galibiyet veremediğimiz için üzgünüz"
A
a

Eskişehirspor’da, Adanaspor maçının ardından açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Mustafa Özer, "Üçüncü bölgede gol atamıyoruz. Son vuruşu yapacak oyuncularımız çok istiyor ama maalesef berabere bitti. Bazı mevkilerde sıkıntılarımız var" dedi.

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor haberleri

Eskişehirspor, ligin ikinci haftasının açılış maçında Adanaspor ile golsüz berabere kaldı. Müsabakanın bitiminde Adanaspor 4, Eskişehirspor ise 1 puana yükseldi.

Karşılaşmanın ardından konuşan Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Özer, bazı mevkilerde eksiklerinin olduğunu söyledi. Pozisyon bulduklarını ancak gol yollarında etkili olamadıklarını aktaran Özer, maçın hakemini de eleştirdi. Özer, "Öncelikle Adanaspor maçını kazanmak istiyorduk. Pozisyon vermedik, çok pozisyon kaçırdık. Oyuncularımla gurur duyuyorum. Eskişehirspor bayrağını yere düşürmüyorlar. Futbol netice oyun biz iki haftadır iyi mücadele ettik. Üçüncü bölgede gol atamıyoruz. Son vuruşu yapacak oyuncularımız çok istiyor ama maalesef berabere bitti. Üzgünüz. Eskişehirspor taraftarı büyük destek veriyor. Taraftarımız burada olsa daha baskılı oynardık ama maalesef yoklar. Onlara galibiyet veremediğimiz için üzgünüz. Hakemin 67 dakikada vermediği kırmızı kart var. Rakip 10 kişi kalacaktı. Bazı mevkilerde sıkıntılarımız var. Elimizdeki kadroyu kullanmaya çalışıyoruz. Takımımıza sahip çıkalım, biz iyi çalışıyoruz. Özellikle ikinci yarı gol atsaydık farklı olabilirdi. Önümüzdeki Altay maçına bakacağız" diye konuştu.

Öte yandan henüz golle tanışamayan Eskişehirspor, haftaya Altay ile karşılaşacak.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Dik Duruş 23 Eylül 2020 22:19

Hocam size kızıyorum oyun okuyamıyorsunuz ama kızamıyoru da elinde adam yok esesin parası olsa öle olmaz tabiki ama sizde olmazdınız sanırım.

0 0 Cevap Yaz
Nikola 21 Eylül 2020 08:18

Yav he he..

0 0 Cevap Yaz
ESES 20 Eylül 2020 15:29

BAŞAKAN SEN BU TEKNİK EKİP İLE DEVAM EDERSEN SANA KİMSE YARDIM ETMEZ.... BİZDEN BİRİLERİNİ GETİR ORAYA BÜTÜN ESKİŞEHİR KENETLENSİN... BAŞKALARINA SIRF AİLE DOSTUM DİYE PRİM YAPTIRMA AYIPTIR 20 MAÇ OLDU......BU KULÜP SANADA KALMAZ... SENİNDE DİĞER BAŞKANLARDAN FARKIN YOK.... HİÇ Mİ ESKİŞEHİRLİ ANTRENÖR YOK KARDEŞİM BU ŞEHİRDE.....SİZ KİME HİZMET EDİYORSUNUZ ANLAMADIK... HEM YARDIM DİYORSUNUZ HEMDE PARALARI DIŞARDAKİLERİNE VERİYORSUNUZ...

0 2 Cevap Yaz
Çifteler li 20 Eylül 2020 13:43

Hoca sen bu işi birak kendine yapacak bi iş bul bi kıdım antrenörlük yok sende bu arada başkana da soyle yada rjca et oda başkanligi biraksin eses imize cok buyuk iyilik etmiş okursunuz.lutfen artik lutfen sen ve başkan istifa edin

0 1 Cevap Yaz
ali 20 Eylül 2020 13:31

yanlış oynatıyorsun(oynatamıyorsun).takımın sahaya yayılışı çok hatalı.takım boyu çok uzun....ortada yoğunluk yarat.2 açık takımın en hızlısı olmalı.takımı geniş tutma.ortada ve geride anlamsız ve faydasız pas yaptırma.zaten kendi aralarında 15-16 pas yatıktan sonra topu rakibe atıyorlar.bir de takımı koşturt boş saha yaratılsın.son olarak ilerde çoğalmazsan 34 maç sonunda sıfır golde kalırsın.bayern münichi izle 8 golü nasıl atıyorlar ilerde çabuk çoğalıp 8 kişiyle hücum ediyorlar.maç 4-0 a falan gelince artık 7 kişiyle hücum ediyorlar.ilerde çoğalamazsan gol atamazsın.bunun için golcüye ihtiyacın yok.herkes gol atabilir.çok adamla hücum tek çözüm.bu antrenör bunları bile göremiyor.hiçbirşey yapmamış.çok yetersiz.hemmen gönderilmeli.not:teknik direktör değilim.eğitimciyim.

0 2 Cevap Yaz
BÜLENT 20 Eylül 2020 10:56

Böyle bir oyun düzeniyle Altay maçından ne beklediğinizi öğrenebilirmiyim.

0 4 Cevap Yaz
Sıddık 20 Eylül 2020 10:15

Küme düşme kaldırılınca ligde kalan diğer iki takımla oynadın gol yok alınan puan 1, fazla söze gerek yok hoca. Diğer takımlardan mı puanlar alacaksın.

0 7 Cevap Yaz
Eses 20 Eylül 2020 01:42

Hoca sen rahat ol senden galibiyet bekleyen yok çünkü sen bu işin adamı değilsin bunu Türkiye biliyor devam et sen

0 5 Cevap Yaz
Raykentli 19 Eylül 2020 23:31

Sen şu Halil İbrahim sevdasından bi kurtul tıkır tıkır oynayan onurdan ne istedinde çıkardın kazık mı batırdı yada abilerinden öylemi emir aldın onur golü koklamaya başladı yada takımın uyumuna dur mu demeni istediler onur Halil İbrahim değişikliğini anlayamıyorum ya gerçekten bu hocalık işinden vazgeç es-es im sana bir kaç gömlek büyük geliyor

0 2 Cevap Yaz
Esesliyimmm 19 Eylül 2020 19:47

MUSTAFA ÖZER İSTİFA... MUSTAFA AKGÖREN İSTİFA...

0 4 Cevap Yaz
bilek26 19 Eylül 2020 18:19

Halil ibrahimle sözleşme 3 yıl uzatılmadı mı bu yönetimin ve hocanın gol sorununa çözüm olacağını sanmak abesle iştigaldir.

0 2 Cevap Yaz
Hakan 19 Eylül 2020 14:53

Takım mücadele ediyor. EsEs sabırlı oynayıp yakaladığını atmalı.Bunun için golcu kim olacaksa özel çalıştırılmalı..Kalecimize biraz güven geldi.Artık çıkıp topları yakalıyor. Nazar değmesin.Defans adama değil topu takıp etmeli.

0 5 Cevap Yaz
Esesli 19 Eylül 2020 13:11

90 dakika kendi evinde ligin en zayıf takımlarından birisine defans yaparsan dolayısıyla gol da atamazsın normal. Daha şimdiden 2. Lig hepimize hayırlı olsun. Yönetim ve hoca azmetti ve başardı tebrikler.

5 8 Cevap Yaz
Mehmet İlhan 19 Eylül 2020 12:01

Ya hoca çok acil santrafor yaratman lazım ben bunu bir yıldır söylüyorum gol bolgende koskoca 90 dakikada iki tane sutun var nasıl gol atacaksın

2 8 Cevap Yaz
Yorum 19 Eylül 2020 12:01

Son vuruşu yapacak oyuncular kimlerse normal çalışmanın dışında saatlerce isabetli şut çalışması yapmalı.Siyahi oyuncumuz çok heyecanlı yakaladığı fırsatta acle etti 2 adım atıpı kalecini uzağına vursa kalecinin yapacağı bir şey kalmaz.Tam kelcinin alnına vurdu.İbrahim çok çok çok çalışmalı.Tek vuruşta top direğin dibine gitmeli.Havalandırmasına gerek yok.Ağağını topun dipine sokarsa elbet top minare boyu çıkar.

0 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi