"Eskişehirspor kötü bir seçim olacaktı"

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç "Eskişehirspor kötü bir seçim olacaktı"
A
a

Nihat Kahveci, teknik direktörlük kariyerine başlamadan önce Eskişehirspor'dan teklif aldığını açıkladı

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor'dan teklif aldığını söyleyen eski milli futbolcu Nihat Kahveci teknik direktörlük kariyerine başlamadan önce gelen teklifi reddetme sebebini "kötü bir seçim olacaktı" sözleriyle açıkladı. Kahveci yaptığı açıklamada, “Ben de teknik direktörlük yapmak istiyorum. Ama acele etmek istemiyorum. Eskişehirspor’dan teklif geldi. Dediğim olay iyi yerden başlamak. O dönem takımda ciddi sıkıntılar vardı. Benim adıma kötü bir seçim olacaktı. Gelinen nokta doğru karar verdiğimi gösteriyor” dedi.

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Cevat 7 Mayıs 2018 18:37

Aman gelme

0 1 Cevap Yaz
Mehmet 7 Mayıs 2018 11:55

İyi takımı ben de çalıştırırım. Esas olan takımı alıp bilgini deneyimini ruhunu takıma verip başarı sağlamak. Zaten senin düşüncende olanlara es es de yer yok. Yallah. Başka kapıya...

0 9 Cevap Yaz
babanın oğlu kemal 7 Mayıs 2018 10:33

maddi sıkıntıların önemini bir kez daha vurgulayan kaaveci, "barcelona ve juventus'tan da teklif geldi, ancak sonradan öğrendiğime göre onlarda da parasal sıkıntılar varmış, benim o teklifleri reddetmem doğruydu" dedi. öte yandan real madrid'in yönetimini beğenmeyen kaaveci, "ya yönetim ya ben" diyerek restini çekti. taraftar ısrarla kaavecinin takıma gelmesini istiyor. taraftarın ikinci tercihi ise ofansif oyun anlayışıyla ön plana çıkan alpay özalan. zaytung.

1 8 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi