"Eskişehirspor herkese umut verdi"

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç "Eskişehirspor herkese umut verdi"
A
a

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Erkan Koca, ilk yarı sona erdikten sonra ES TV'ye verdiği röportajda önemli açıklamalarda bulundu. Koca, takımın sergilediği futbolun herkese umut verdiğini belirterek, ikinci yarı için eksiklerini giderip şampiyonluk hedefine doğru kararlı bir şekilde ilerleyeceklerini ifade etti.

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Erkan Koca, ilk yarının son maçının ardından ES TV’ye açıklamalarda bulundu. Koca, “Oynadığımız futbol herkese umut verdi. İkinci yarı eksiklerimizi gidererek şampiyonluğa koşacağız” dedi. 

Çok gol kaçırdık

“Öncelikle taraftarlarımıza teşekkür ediyorum” diyerek sözlerine başlayan Koca, “Tabi ki galip gelmek istiyorduk ama berabere bitti maç. Takımın mücadelesinden memnunuz. Çok gol kaçırdık. Belki çok farklı galip geleceğimiz bir maçtı. Sonuç olarak ilk yarıyı lider kapattık. Devre arasında Teknik Direktörümüz Levent Kartop ve ekibi futbolcuları daha iyi tanıyacak. Daha fazla zaman geçirip, daha fazla idman yapacaklar” dedi.

Transfer yapacağız

“Bugün gördüğümüz oyun herkesi mutlu etti” diyen Başkan Koca, “Oyun umut veriyor. Devre arasında da yapacağımız takviyelerle şampiyonluğu göğüsleyeceğimize inanıyoruz. Levent hocamızın raporu doğrultusunda takıma tabi ki takviyelerimiz olacak.  İkinci yarı öncesi Antalya’da bir kamp planlıyoruz. Akabinde de birkaç takviye olur takıma” ifadelerini kullandı.
 

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi