"Eskişehirspor'da son 6: Destek gerekiyor"

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç "Eskişehirspor'da son 6: Destek gerekiyor"
A
a

Eskişehirspor’da yarın yapılacak olan kongre öncesi gözler Başkan Mehmet Şimşek’in transfer yasağındaki gelişmelerine çevrilmiş durumda. Kalan 6 imzadan imza almaya çalışan Şimşek bu noktada tıkandı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor Kulüp Başkanı Mehmet Şimşek kongre kararı aldıktan sonra transfer yasağını kaldırmak için kolları sıvamıştı. 2 haftadır Eskişehir-İstanbul arasında yoğun bir trafiğe giren Şimşek’in transfer yasağını kaldırmaya çok yaklaştığı öğrenildi. Kalan 6 dosyada büyük yol kat eden Şimşek’in yarın yapılacak olan kongrede delegelere transfer yasağını kaldırdığını müjdesini vermek istiyor.

ŞİMDİ DEĞİLSE NE ZAMAN?
Kalan son 6 imzanın sahipleri ki para almadan imza vermeyeceklerini ifade ediyor. Bu noktada tıkanan mevcut yönetim, bu işi nasıl çözebileceklerini düşünüyor. İmzası istenen 6 ismin Eskişehirspor’dan istediği rakamın şu anki piyasada bir apart parasına tekabül ettiği öğrenildi. Bir milyonluk Eskişehir, bir apart parasına transfer yasağını kaldırıp ligde kalmak isteyen Eskişehirspor’a şimdi destek vermeyecekse ne zaman destek verecek?
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Kamil çetin 5 Ocak 2023 21:12

Bu parayı vermek sizce en çok kime yakışırdı?

0 0 Cevap Yaz
AG 5 Ocak 2023 12:53

Nasıl bir apartmış bu ki sadece TS için 7 milyon lazım

2 8 Cevap Yaz
pompeo 5 Ocak 2023 12:09

suc bizde yani ... taraftarda ... ve imza vermeyen alacaklilarda ...

1 9 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi