"Eskişehirspor camiasını gururlandıracağım"

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç "Eskişehirspor camiasını gururlandıracağım"
A
a

Eskişehirspor’un gelecek vaat eden ismi olan ve A Takım vazgeçilmez futbolcusu olma yolunda ilerleyen Bilal Ceylan, ES TV’ye özel açıklamalarda bulundu.

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor haberleri

Hayalindeki formaya kavuştuğunu belirten Bilal, “Taraftarın önüne çıkmak altyapıda oynadığım dönemlerde hayalimdir. İnşallah bu sezon taraftarın önüne çıkıp onları gururlandırırım” dedi.

ES TV’ye özel açıklamalar
17 yaşındaki sağ bek Bilal Ceylan, ES TV’de yayınlanan Eskişehirspor Günlüğü programına konuştu. Çalışmalar hakkında bilgi veren Bilal, “Çok yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Sezona iyi bir giriş yapmak istiyoruz. Hedefimiz Osmanlıspor deplasmanında galip gelmek. Hocalarımız yoğun bir tempoda bizi çalıştırıyor. Antrenmanlarımız iyi bir şekilde sürüyor. Sıcak bir havada çalışıyoruz ama hava şartları bizi çok etkilemiyor” dedi.

Taraftarın önüne çıkmak istiyorum
A takımla birlikte maçlara çıkmasının kendisi için büyük bir gurur olduğunu belirten Bilal, “Küçüklüğümden bu yana hayalini kurduğum formaya kavuşmanın mutluluğunu yaşadım. Bu sezon da inşallah oynamaya devam edeceğim. Elimden gelen mücadeleyi vereceğim. O duygu anlatılmaz yaşanır. İnşallah bir gün taraftarın da önüne çıkacağım. Onların önüne çıkmak altyapıda oynadığım dönemlerden hayalim. İnşallah bu sezon taraftarı da gururlandırırım” şeklinde konuştu.

Bireysel olarak çalışıyorum
Bireysel olarak çok çalıştığını söyleyen Bilal, “Takımla birlikte yoğun bir tempoda çalışıyoruz ama bireysel antrenmanlarıma da devam ediyorum. Elimden geleni yapıyorum. Ama daha çok çalışacağım. Daha iyi yerlere gelmem ve herkesi gururlandırmam lazım. İnşallah formayı alır sezon sonuna kadar da giyerim” ifadelerine yer verdi.

Ben buraya odaklandım
Fenerbahçe ile anılan Bilal bu konu hakkında da konuştu. Bilal, “Böyle bir şey duyunca gururlandım. Mutlu oldum. Ama önce Eskişehirspor’a hakkımı ödemeliyim. Ödemeden gitmek istemiyorum. Yüzde yüz olarak buraya odaklandım. Hayırlısı olsun” dedi. Camiaya seslenen sağ bek, “Bizi desteklesinler. Arkamızda dursunlar. Biz elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz. İnşallah Eskişehirspor’u hak ettiği yerlere çıkartırız” ifadelerini kullandı.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Eskişehir Eski Atletlerinden Ç.Baytekin. 5 Eylül 2020 15:16

Eskişehirspor'u Eskişehir'e gönül veren, Eskişehir ruhu olanlar kazandırır.Bir takımda takım ruhu olmadıkça o takım hiç bir yere varamaz. .Bir zamanlar Türkiye şampiyonluğuna oynayan ruhlu insanlar. Tekrar oluşursa olur. Gönlümüz hep ES ES te.

0 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi