"Eleştiriler bizi yıkma noktasına gelmesin"

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç "Eleştiriler bizi yıkma noktasına gelmesin"
A
a

Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Özer: Alınan sonuçlardan dolayı eleştirilebilirim ama eleştiriler bizi yıkma noktasına gelmemeli

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor, Altay maçı hazırlıklarına devam etti. Antrenman bitiminde açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Mustafa Özer, "Ne yazık ki ligin ilk 2 haftasında istediğimiz sonuçları alamadık. Özellikle gol bulmakta ciddi sıkıntı yaşıyoruz. İyi bütçelerle kurulmuş olan Altay’a konuk oluyoruz. Bizim içinde onlar içinde önemli bir karşılaşma olacak" dedi.
Bu sezon 20,5 yaş ortalamasıyla ligde mücadele edecek olan Eskişehirspor, Pazar günü Altay’ın konuğu olacak. Deplasmandan 3 puan ile dönmek isteyen EsEs, maç hazırlıklarına Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde devam ediyor.

"Bu hafta oldukça zor bir maç bizi bekliyor"
Antrenmanın ardından konuşan Eskişehirspor’un Teknik Direktörü Mustafa Özer, lige istedikleri gibi başlayamadıklarını söyledi. Takım olarak zor bir dönemden geçtiklerinin altını çizen Özer, Altay maçının zorlu geçeceğini ifade etti. Özer, "Ne yazık ki ligin ilk 2 haftasında istediğimiz sonuçları alamadık. Özellikle gol bulmakta ciddi sıkıntı yaşıyoruz. Bunun için antrenmanlarda çalışıyoruz ancak kulüp olarak çok zor bir zamandan geçiyoruz. Kadromuzda 3 tecrübeli oyuncu dışında hepsi genç. Burada olduğumuz süre boyunca elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Yıkıcı değil yapıcı olalım. Alınan sonuçlardan dolayı eleştirilebilirim ama eleştiriler bizi yıkma noktasına gelmemeli. Bu çocuklarla 3 aydır biz çalışıyoruz. Analizleri yapılıyor ve kimin hakkıysa onu oynatıyoruz. Bu hafta oldukça zor bir maç bizi bekliyor. İyi bütçelerle kurulmuş olan Altay’a konuk oluyoruz. Bizim içinde onlar içinde oldukça önemli bir karşılaşma. Kaptan Sezgin daha antrenmana çıkmadı. Oynayıp oynamayacağına maç saatinde karar vereceğiz. Ne yazık ki Muhammed oynayamayacak. Selman ve Doğukan'ın tedavileri devam ediyor. Bize destek veren taraftarlarımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
pompeo 27 Eylül 2020 22:47

amann haa .. elestirmeyin .. bizim hocanin ve piranyalarin morali falan bozulur sonra ... berbere söyle de her hafta bu yönde bi aciklama yapsin .. morinyoo ...

0 0 Cevap Yaz
Tribün cocugu 27 Eylül 2020 11:25

Mustafa ÖZER İSTİFA!!!... Mustafa AKGÖREN İSTİFA!!!..

0 3 Cevap Yaz
Yorumcu 26 Eylül 2020 11:42

Eleştirsekte eleştirmesekte yeniliyorsunuz. Değişen bir şey yok yani açıklama yapacağına işine bak.

0 6 Cevap Yaz
Sahaici 26 Eylül 2020 09:39

Sen sadece sahada konus. Yoneticilige ozenipte dışarda değil. Dışarıda bırak yöneticiler konussin. Sen sadece fubol konuş hoca. Ama sen saha iicnde konuşmayı beceremedigin için istifa ettttt. Geldiğinden beri ne başarın var. Ancak cakcak konuşmayı bilirsin

0 6 Cevap Yaz
Hacı 26 Eylül 2020 08:17

Hoca sen ya da başkası bu takımdan bu kadar tamam da öyle İzmir e 3 puan için gidiyoruz gibi beyanatlar taraftarı kızdırıyor, yapmayın.

0 7 Cevap Yaz
Sıddık 26 Eylül 2020 08:11

Hoca sen ya da başkası farketmez, çoluk çocukla bu kadar olur, sen bildiklerinle çalışmaya devam et, ne kadar ekmek o kadar köfte.

3 4 Cevap Yaz
Mehmet İlhan 25 Eylül 2020 20:34

Ya hoca nasıl hocasın 15 maçtır kazanamıyor Sun hala o koltuğu bırakmadın artık yeter bırakın gidin Tatar mustafada koltuğu tutkalla yapıştı böyle vurdum duymaz lik olmaz başarı yok hep hüzün var

1 5 Cevap Yaz
pompeo 25 Eylül 2020 17:36

üc ayda kac hazirlik maci yaptin .. morinyooo ? ...

9 2 Cevap Yaz
sezar

adamlar test ücretini nasıl ödeyeceğiz diye feryat figan ediyorlar, biz hazırlık kamp niye yapılmadı diyoruz. bi hayrına konya yapıyordu masraflarını kendileri üstlenerek. başka kiminle yapacan hazırlık maçını? KULÜPTE PARA YOKTUR. td mi istiyorsun kardeşim, oyuncu mu istiyorsun? santrafor mu istiyorsun. PARA ver o zaman alsınlar.

3 3
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi