"Bu maçlar hiç oynanmamalı!"

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç "Bu maçlar hiç oynanmamalı!"
A
a

Eskişehirspor kaptanlarından Mehmet Feyzi Yıldırım Esgroup Spor Servisi’ne açıklamalarda bulundu. Maçların oynanmaması gerektiğini söyleyen Feyzi, “Testi pozitif çıkan takımların psikolojisini anlamak lazım. Zor bir süreç yaşıyoruz. Umarım en kısa sürede atlatabiliriz” dedi.

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor haberleri

Takımın durumu iyi
Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde 13 Mayıs’ta antrenmanlara başladıklarını belirten Feyzi, “Antrenmanlar gayet sıkı geçiyor. Her futbolcu gibi bende evimde antrenman yapıp geldim. Ama bir takım antrenmanının yerini tutmuyor. Her gün tempomuz biraz daha artıyor. Deplasmanda oynayacağımız BB Erzurumspor maçına kadar takımın durumunun gayet iyi olacağını düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Herkes birbirini tanıyor
Takımdaki havadan bahseden 24 yaşındaki kanat oyuncusu, “Takımda yaklaşık 10 senedir herkes birbirini tanıyor. Güzel bir arkadaşlık ortamımız var. Yönetim kurulumuz, teknik heyetimiz, personelimiz ve biz futbolcular şu an tesiste bir aile olduk diyebilirim. Ramazan Bayramını da birlikte geçirdik. Mevcut şartlarda güzel bir çalışma ortamımız var” ifadelerini kullandı.

Kendimi iyi hissediyorum
Antrenmanların sürdüğü şu günlerde kendisini bireysel olarak nasıl hissettiğine de değinen sağ kanat oyuncusu, “Her zaman olduğu gibi çalışmayı seven biriyim. Şu an kendimi iyi hissediyorum. Çalışmalarımız sıkı bir şekilde devam ediyor. En kısa sürede daha iyi olacağım. Maçlar tekrar başladığında iyi bir Feyzi izletebilmek için çaba sarf edeceğim” dedi.

Biz şu an şanslıyız
TFF 1. Lig’de kalan son 6 maça da değinen Feyzi, “Son 6 maç tabi ki zor geçecek. Ama bence bu maçlar hiç oynanmamalı. Çünkü hala herkes tedirgin ve korkuyor… Çok şükür biz şu an şanslıyız. Tesislerimize Koronavirüs gelmedi ve kimsenin testi pozitif çıkmadı. Ama çıkan takımların psikolojisini anlamak lazım. Zor bir süreç yaşıyoruz. Umarım en kısa sürede atlatabiliriz” diye konuştu.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi