’Ben Olsaydım’ Temalı Bağımlılıkla Mücadele Çalıştayı Yapıldı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç ’Ben Olsaydım’ Temalı Bağımlılıkla Mücadele Çalıştayı Yapıldı
A
a

Osmaneli İlçesin De Bağımlılıkla Mücadele Kararları Doğrultusunda "Ben Olsaydım" Temaslı Bağımlılık İle Mücadele Çalıştayı Yapıldı.

Sütiş Eskişehir
Bilecik’in Osmaneli ilçesinde bağımlılıkla mücadele kararları doğrultusunda ’Ben Olsaydım’ temaslı çalıştay yapıldı.
Osmaneli Kaymakamı Yüksel Ünal koordinesinde iki oturum halinde yapılan çalıştaya, ilçede bulunan kurum amirleri ve okul müdürleri katıldı. Toplantıda, Mustafa Selahattin Çetintaş Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Kamil Özdemir ve Osmaneli İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru İsmail Karadaş tarafından uyuşturucu, alkol, tütün, davranışsal bağımlılık konularına yönelik genel durum ve değerlendirmeleri slaytlar eşliğinde verildi.
Çalıştayın ikinci kısmında ise, bağımlılıkla mücadele çerçevesinde sorunların tespitin yapılması, önleyici tedbirler çerçevesinde kurum ve kuruluşların alanlarına yönelik tamamlayıcı faaliyetlerin belirlenmesi, riskli bölgelerin belirlenerek bu bölgeler yönelik yürütülmesi gereken önleyici çalışmaların belirlenmesi oldu.
Öte yandan katılımcıların tecrübe ve bilgi birikimleri çerçevesinde tespit edilen sorunlara yönelik olarak ’Ben Olsaydım’ yaklaşımı ile çözüm önerileri dinlenip not edildi.
Kaynak : Bilecik Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi