Vali Aktaş Sandıklı’da domates hasadı yaptı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Vali Aktaş Sandıklı’da domates hasadı yaptı
A
a

Afyonkarahisar Valisi Naci Aktaş, domates üretimiyle öne çıkan Sandıklı ilçesini ziyaret ederek hem incelemelerde bulundu hem de jeotermal seralarda domates hasadına katıldı.

Afyonkarahisar'da domates üretimde önemli bir yere sahip Sandıklı ilçesini ziyaret eden Vali Dr. Naci Aktaş, domates hasadı yaptı.

Afyonkarahisar Valisi Dr. Naci Aktaş, Sandıklı Kaymakamlığını ziyaret ederek ilçedeki çalışmalar hakkında bilgi aldı. Vali Aktaş, ilçe programları çerçevesinde ziyaret ettiği Sandıklı ilçesinde Kaymakam Selçuk Yosunkaya ve ilçe protokolü tarafından karşılandı. Karşılamanın ardından makama geçen Vali Aktaş, Kaymakam Yosunkaya ile bir araya gelerek ilçenin genel durumu, kamu yatırımları ve yürütülen projeler hakkında kapsamlı bir toplantı gerçekleştirdi. İlçedeki asayiş, eğitim ve sağlık başta olmak üzere devam eden çalışmaların son durumu hakkında brifing alan Vali Aktaş, vatandaşlara sunulan hizmetlerin kalitesinin artırılması ve projelerin titizlikle takip edilmesi noktasında talimatlar verdi.

Vali Aktaş ardından Türkiye'nin jeotermal sera merkezi Sandıklı'da işletme ziyareti gerçekleştirerek, domates hasadına katıldı.

Vali Aktaş ayrıca yetkililerden modern tarım teknikleri ve bölgedeki jeotermal enerji kullanımı hakkında detaylı bilgi aldı.
Kaynak : İHA
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi