Atatürk Kültür Sanat ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen etkinliğe İstanbul, Tekirdağ, Van, Artvin, Adana, İzmir, Ankara, Adıyaman, Trabzon, Gaziantep, Kırklareli, Zonguldak, Kayseri, Iğdır, Burdur, Bitlis, Malatya, Diyarbakır, Rize, Nevşehir, Erzurum, Bayburt, Denizli ve Sivas illerinden 30 takım katıldı.
Şampiyonanın "Gençler Geleneksel Düzenlemeli Dal" kategorisinde birinciliği Erzurum'dan Erzurum B.B EBFAD, ikinciliği Diyarbakır'dan Halay Gençlik ve Spor Kulübü, üçüncülüğü ise Denizli'den Aliağa Belediyesi takımları elde etti.
Gözetmenler eşliğinde hünerlerini sergileyen halk oyunları ekiplerini Türkiye Halk Oyunları Federasyonu Başkanı Hayri Gürhan Ozanoğlu'nun yanı sıra çok sayıda davetli izledi.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Çakırözer’den Sivrihisar Belediye Başkanı Dökmeci’ye katıl çağrıs…
Tarkan Demir
Melih Aydın ES TV’de bombaladı
Kerem Akyıl
Geleceğe bırakılan en büyük miras
Ümit Polatbaş
ESKİŞEHİR ULAŞILABİLİR OLMALI
Seval Erci
Daha iyi performansları göreceğiz
Ahmet D. Canoruç
Mobilya sektörünü kim bu hale getirdi?
Kaan Özcan
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy