Yılmaz hocaya veda Ünlüce’ye hoş geldin…

CHP lideri Özgür Özel’in katılımıyla gerçekleşen Eskişehir Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı Yılmaz hocaya veda, avukat Ayşe Ünlüce’ye hoş geldin programına dönüştü.

29 Ocak 2024 10:00
A
a
Sütiş Eskişehir
CHP lideri Özgür Özel’in katılımıyla gerçekleşen Eskişehir Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı Yılmaz hocaya veda, avukat Ayşe Ünlüce’ye hoş geldin programına dönüştü.
Büyükerşen’in Eskişehir’e kazandırdığı alt ve üst yatırımları, kültür ve sanat donatıları ile Eskişehirlilerle kurduğu güçlü bağın anlatıldığı video sürprizleri…
Hocayı duygulandıran, özenle hazırlanmış bu sürprizin altında Büyükerşen’in sağ kolu, karınca gibi çalışkan Daire Başkanı Iraz Bayındır imzası olduğunu, izleyince hemen anladık kuşkusuz.
Yılmaz Büyükerşen’e saygıda kusur etmemek için büyük özen gösteren CHP lideri Özel’in AK Parti Büyükşehir adayı Nebi Hatipoğlu’na yüklendiği konuşması salondan yoğun alkış aldı.
Tanıtım toplantısına damga vuran konuşmalardan biri de Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un, “Tüm Eskişehir’e çalmadan, çırpmadan da hizmet yapılabildiğini gösterdik. Yılmaz hocaya 25 yıldır, Ahmet Ataç’a 20 yıldır, Kazım Kurt’a da 10 yıldır, çok uğraşmalarına karşın bir kara leke çalamadılar” sözleri oldu.
Ayşe Ünlüce’nin Eskişehir’i ranta ve rantçılara teslim etmeyecekleri yönündeki ifadeleri yoğun alkış aldı.
İsmi anons edildiğinde salondakilerin ayağa kalkarak alkış tufanı kopardıkları Yılmaz Büyükerşen’in veda niteliğindeki konuşması da kuşkusuz duygu yüklüydü.
Özgür Özel, emekli olmaya hazırlanan Yılmaz Büyükerşen’e yeni görevini salonda tebliğ etmesi ise sürpriz oldu. Özel, Büyükerşen’in 31 Mart’tan itibaren CHP tarafından oluşturulan kurulun belediyeler genel koordinatörü olarak görev yapacağını duyurdu.
Hasılı…
CHP, doğru adaylar ve heyecanlı örgütüyle Eskişehir’de bu yerel seçimlerin de favori partisi.

Hatipoğlu’na merkezde Alp ve Yüzügüllü destek verecek

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, ülke genelinde aday tanıtım toplantısına katılacağını duyurduğu 5 büyükşehirden biri olan Eskişehir’e gelerek teşkilata ve adaylara moral verdi.
Hatipoğlu’nun büyükşehirde, Özkan Alp’in Odunpazarı’nda, Hamid  Yüzügüllü’nün ise Tepebaşı’nda aday gösterildiği Eskişehir’de 4 ilçe MHP, bir ilçe BBP, bir ilçe de Yeniden Refah Partisi’ne bırakıldı.
Toplam 12 kırsal ilçenin 6’sını ittifak ortaklarına veren AK Parti, Eskişehir’de CHP ile rekabet edecek.
Odunpazarı’nda Kazım Kurt, Tepebaşı’nda Ahmet Ataç, büyükşehirde ise Yılmaz Büyükerşen’in tam desteğini almış avukat Ayşe Ünlüce ile yarışacak AK Parti adaylarının işi zor.
Ancak imkansız değil.
Her zaman dediğimiz gibi samimi olan, vaatlerden çok gönüllere girmeyi başaran adaylar bu seçimin galibi olacak.

Süleyman Reyhan gitti Gürhan Albayrak geldi

AK Parti’nin aday tanıtım toplantısının yapıldığı salondan ayrılırken yolda, bir saat önce törende konuşmasını İl Başkanı olarak yapan Süleyman Reyhan’ın görevden alındığını ve yerine Medya ve İletişim Başkanı Gürhan Albayrak’ın atandığını öğrendim.
Kulislerde konuşulanlara göre, Süleyman Reyhan ile Milletvekili Ayşen Gürcan arasında, belediye başkan adaylarını belirleme sürecindeki anlaşmazlıklar ile dünkü tanıtım toplantısında yaşanan bazı aksaklıklar bu sonucu doğurdu.
Tabii ki Erdoğan’ın takdiri…
Anlayacağınız…
AK Parti Eskişehir’de yerel seçimlere Gürhan Albayrak başkanlığında gidecek.
“Gürhan Albayrak kimdir?” diye sorarsanız eğer.
2018 yılında Eskişehir Sanayi Odası Yönetim Kurulu'na, 2021 yılında Anadolu Raylı Ulaşım Sistemleri Kümelenmesi (ARUS) Yönetim Kurulu'na ve 2022 yılında Eskişehir Sanayi Odası Meclis Başkan Yardımcılığı'na seçildi. 
Belarus Cumhuriyeti Eskişehir Fahri Konsolosu.
Albayrak Makine Elektronik Sanayi AŞ’nin sahibi, evli ve 3 çocuk babası bir iş insanı.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
KİBİRLİ ADAYLAR 30 Ocak 2024 09:44

KİBİRLİ DURUŞLARI BIRAKIP HALKA DAHA SEVECEN VE AYNI DÜZEYDE BAKMALARI GEREKİYOR.

0 0 Cevap Yaz
Meral 29 Ocak 2024 14:13

ESKİŞEHİRE AYŞE ÜNLÜCE HANIM ÇOK YAKIŞACAK HAYDİ ESKİŞEHİR

1 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi