Hatipoğlu’nun aşevi açılışı ve davete icap eden adaylar…

AK Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu’nun Emek Mahallesi’nde kurduğu Eskişehir Eğitim Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği çatısı altında hizmet verecek aşevi neredeyse AK Parti kadrolarının tam kadro katılımıyla açıldı.

4 Aralık 2023 09:19
A
a
Sütiş Eskişehir
AK Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu’nun Emek Mahallesi’nde kurduğu Eskişehir Eğitim Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği çatısı altında hizmet verecek aşevi neredeyse AK Parti'lilerin tam kadro katılımıyla açıldı.
Kimler yoktu ki…
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Basri Yalçın, MKYK Üyesi Ali Demirel, Milletvekili Ayşen Gürcan, İl Başkanı Süleyman Reyhan, MHP İl Başkanı İsmail Candemir, BBP’li yöneticiler, partili tüm belediye başkanları, ilçe başkanları, eski yöneticiler, Tepebaşı için aday adayı da olan Eskişehirspor Kulübü Başkanı Erkan Koca, bazı muhtarlar, parti üyeleri…
Eskişehir Milletvekili Fatih Dönmez için yurtdışı programı dolayısıyla açılışa katılamadığı söylendi. 
Hatta gelenleri eşi ve annesiyle alanda karşılayan Nebi Hatipoğlu’nun, kendisiyle tokalaşmak için ve açılışa katıldığını bilakis belli etmek için çabalayan belediye başkan aday adaylarını, esprili bir şekilde, “Sizi şuraya alayım” diyerek alanın bir bölgesine yönlendirdiği oldu…
Milletvekili maaşını buraya bağışlayan ve günde 300 yoksula yemek verecek bin kişi kapasiteli aşevini açan Hatipoğlu’nun mesajı, “Verdiğim sözleri tutarım” oldu.
Kendisiyle yaptığımız röportajda Çamlıca Mahallesi’nde de aşevi açacağını dile getirdi.
Aşevi açılışında edindiğim en önemli gözlem…
Hatipoğlu, aşevi açılışında, artık milletvekili değil merkez ve kırsal ilçelerdeki yerel yönetici adaylarının belirlenmesinde söz sahibi olacak; adı bir ay içinde duyurulacak Büyükşehir Belediye Başkan adayı konumundaki bir siyasi gibiydi.
Büyükşehir hariç merkez ve kırsal ilçelerden başvuran 57 aday adayının tamamı açılışa icap etmişti dersek sanırım yanılmayız.
Hasılı…
AK Parti kadroları, Nebi Hatipoğlu’na kucak açtı, gerçek “hoş geldin” programını aşevi açılışında gösterdi.
******* 
Özkan Alp, ‘Beylikova tamam sıra Odunpazarı’nda diyor
Beylikova çocuğu Belediye Başkanı Özkan Alp, 1997 yılında ANAP’tan siyasete girip, 2009 seçimlerinde AK Parti’nin adayı olarak halkın karşısına çıktı.
Üçüncü dönemini tamamlamak üzere.
İlçede önemli hizmetlere imza attı…
İlçedeki Devlet Hastanesi binası, okul sayısının 4 katına çıkması, Meslek Lisesi ve Atölye Binası, Yatılı İmam Hatip Orta Okulu ve Lisesi, Yatılı Fen Lisesi, 600 kişilik modern öğrenci yurdu, 3D Sinema ve Konferans Salonu, annesinin adına yaptırdığı Anaokulu ve Kreş gibi eğitim yatırımları sadece bunlardan birkaçı…
11 futbol sahası, voleybol sahaları, kapalı ve açık spor kompleksleri, tenis kortları ve ilçe stadyumu, gençlik merkezi, Halk Kütüphanesi, yüzme havuzu ve aqua park, gençlere ücretsiz kurslar, Kapalı Pazar Yeri ve Sosyal Tesisleri, Millet Bahçesi ve Mesire Alanları yaparak hizmete açtı.
Kadınlara yönelik Kültür Evi hizmet binası, Belediye Hamamı ve Belediye Oteli, 248 TOKİ konutunun yapımına ön ayak olması ve belediyenin 18 dairesinin tadilatı, 16 yeni konut inşası, İhtisas Besi Organize Sanayi Bölgesinin kuruluş ve hizmete girmesine öncülük etmesi de cabası.
Her sene Ramazan ayı boyunca bin kişilik iftar sofraları kurulan, cenaze, düğün ve sosyal etkinlerinde ücretsiz çadır, sandalye ve masa kurduran Başkan Alp, Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanlığı, Süt Üreticileri Birliği Başkanlığı, Sulama Birliği Başkanlığı görevlerini de sürdürüyor.
Başkan Alp’in, “Beylikova tamam sıra Odunpazarı”nda diyen, icraatlarıyla anılan AK Parti’li bir belediye başkanı olduğu konuşuluyor…
Olur mu?
Neden olmasın…
Unutmadan…
Özkan Alp’in de Hatipoğlu’nun aşevi açılışında milletvekilleriyle samimiyeti dikkatlerden kaçmadı…
Şunun şurasında bir ay kaldı adayların ilan edilmesine…
Hep birlikte göreceğiz…
 
Şahin Erden Kuyumculuk
15 Temmuz 2024
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi