CHP’li başkanlar bunu hep yapıyor ve kazanıyor!

CHP’nin milletvekilleri, büyükşehir, ilçe belediye başkan ve adayları tam kadro Kazım Kurt’un solun kalesi Gültepe Mahallesi’ndeki seçim ofisinin açılışında birlik ve beraberlik mesajı verdi.

22 Ocak 2024 09:12
A
a
Sütiş Eskişehir
CHP’nin milletvekilleri, büyükşehir, ilçe belediye başkan ve adayları tam kadro Kazım Kurt’un solun kalesi Gültepe Mahallesi’ndeki seçim ofisinin açılışında birlik ve beraberlik mesajı verdi.
Yüzlerce partili ile vatandaşın katılımıyla gerçekleşen ve ESTV’den canlı yayınlanan seçim ofisinin açılışına katılan Yılmaz Büyükerşen, adaylara oy isteyerek helallik vurgusu yaparken, hukukçu Büyükşehir adayı avukat Ayşe Ünlüce ise güçlü bir hazırlık içinde olduklarını, bu kenti kimseye vermeyeceklerini söyledi.
Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ise uygar ve çağdaş kent Eskişehir’de yaratılan kalıcı kültürel eser ve değerlerin devamından yana tercih kullanacak Eskişehirlilere olan inancını dile getirdi.
Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt da AK Parti’nin yanlış dış politika ve ekonomi uygulamalarına dikkati çekti.
Suriye’yi dizayn etmeye çalışan AK Parti hükümetlerinin başkent Şam’da cuma namazı kılmak isterken, şu anda 10 milyon Suriyelinin Türkiye’de cuma namazı kıldığını kaydetti.
Emekli, dar ve sabit gelirli ile asgari ücrete mahkumhale gelen çalışanların derin bir yoksulluk yaşamasının bir sorumlusu olduğunu söylemeyi de ihmal etmedi Başkan Kurt.
CHP İl Başkanı Talat Yalaz’ın, “Cumhurbaşkanı Erdoğan bile aday olsa Eskişehir’de kazanacağız, kazanacağız, kazanacağız” vurgusu, partinin inanmışlığının tezahürü olarak yoğun alkış aldı.
Hasılı her seçim öncesi birbiriyle mesafeli duran başkanlar yine kenetlendi, yine seçimleri almak için tek vücut oldu, yine alanlara birlikte indi.
Seçim öncesi birlik olmayı iyi beceren CHP’li başkanlar kazanmayı da iyi biliyor.

Ayşe Ünlüce neden bir adım önde?

 CHP’nin hukukçu Büyükşehir Belediye Başkan adayı avukat Ayşe Ünlüce sadece Yılmaz Hoca’nın desteğiyle sahaya çıkarak değil aynı zamanda içten ve samimi duruşuyla da öne çıkıyor.
Her zaman söylerim.
Seçimi sadece vaatler veren adaylar değil vatandaşın yüreğine dokunabilen, riyasız, samimi ve içten olanlar kazanır.
Avukat Ünlüce 5 yıldır büyükşehir belediyesinin ikinci koltuğu olan genel sekreterlik görevinde bulunuyor.
Yollara atılan asfalttan döşenen parke taşına, modern kent dokularından kültürel varlıklara ve etkinliklere kadar belediye çalışmalarının hepsinde imzası var.
Yani belediyeciliğin içinde olması ve tecrübesiyle de bir adım önde.

Nebi Hatipoğlu’nun yeleği…

 AK Parti’nin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nebi Hatipoğlu, önemli çalışmalara imza atıyor.
Yerinde durmuyor desek yeridir.
Bir bakıyoruz sabahın erken saatinde üniversite öğrencilerine çorba ikram ediyor, bir bakıyoruz akşam ilçelerde seçmenle buluşuyor.
Tüm adaylar gibi o da durmuyor, sahada vatandaşlarlaiç içe olmaya özen gösteriyor.
Seçim ofisinden gazetecilere servis edilen bazı fotoğraflarda Nebi Hatipoğlu’nun ceketinin üzerine giydiği yelek biz gazetecilerin dikkatini çekiyor.
Normalde yelek ceketin veya paltonun içine giyilir.
Ancak Nebi Bey ceketinin üzerine giymeyi tercih ediyor.
Bazıları o yeleğin çelik yelek olduğunu söylüyor. Ancak Türkiye’nin en güvenli kenti Eskişehir’de Nebi Bey neden çelik yelek giysin ki?
Bana göre bir dedikodudan ibaret.
Olsa olsa “imaj çalışmasıdır” diyorum.
Bana “çelik yelek” giydiği iddiası pek inandırıcı gelmedi ancak bunun konuşulduğunu da bu köşeden kendisine iletmiş olalım.
 
 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
????? 22 Ocak 2024 12:40

Yorumlar niye yayınlanmıyor

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi